Promocija pametnih satova: Galaxy Watch na klik uz popust!

Naruči online Samsung pametne satove Galaxy Watch Active2 ili Galaxy Watch i kupi ih uz čak 8.000 dinara popusta.
Važi od 25/04/2020 do 31/05/2020 Isteklo
Promocija pametnih satova: Galaxy Watch na klik uz popust!

Iskoristi lepe prolećne dane za aktivnosti napolju, samo na pametan način, uz distancu i mere opreza. Pre toga donesi pametnu odluku i kupi online jedan od Galaxy Watch pametnih satova koji idu uz tvoj stil i aktivan način života, u specijalnoj ponudi do kraja maja.

 

Galaxy Watch Active2 sportski pametni satovi su prilagodljivi i udobni za nošenje na ruci i prate tvoj aktivan i dinamičan način života. Na raspolaganju imaš izbor modela i kaiševa koji ti pomažu da Galaxy Watch Active2 prilagodiš svojim potrebama. Watch Active2 je pametni sat koji može da prati tvoje pokrete i treninge, i vremenom postaje tvoj trener i zdravstveni  partner sa kojim ćeš se družiti 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.  

 

Uz Galaxy Watch imaš funkcije pametnog sata i prirodnost analognog sata u jednom. Galaxy Watch možeš prilagoditi svom životnom stilu zahvaljujući velikom izboru površina, boja i kaiševa. Kreći se slobodno jer baterija ovog sata traje dugo uz jedno punjenje.

 

Izaberi pametan sat koji meri puls, preporučuje vežbe i prati tvoj stil, uz čak 8.000 dinara popusta.


Promocija važi do kraja maja ili do isteka zaliha.

Samo pametno.

Imaš svog trenera

Galaxy Watch Active2 - za život u pokretu

Pomoću pametnog sportskog sata na ruci prati svoje pokrete i treninge. Galaxy Watch Active2 prati tvoje pokrete tako da jednostavno možeš da ga staviš na ruku i započneš lagano vežbanje ili jači trening. Sa dodatkom za plivanje, dobijaš sedam aktivnosti koje se automatski prate. Funkcija trenera za trčanje pruža ti pravovremene savete baš kad ti trebaju u realnom vremenu.

Galaxy Watch 46mm

Izrazi se!

Galaxy Watch - za tvoj autentičan stil

Galaxy Watch donosi novu definiciju autentičnosti, jer ga možeš prilagoditi svom životnom stilu uz originalnost koja se ogleda u raznovrsnim površinama sata i efektima dubine i osvetljenja, koje se mogu upariti sa kaiševima po tvom izboru. Galaxy Watch je pametan sat koji se prilagođava i odgovara tvom stilu, izgledu ili raspoloženju.

Galaxy Watch 46mm