Дополни го својот нов телефон со супер подарок!


Купи S9 или S9+ и добиваш: Gear S3 Frontier + осигурување во случај на оштетување на екранот

Промоцијата важи од 08.10. дo 05.11.2018 или до истекот на
залихите

samsung galaxy s9 s9+ note9 gear s3

Најмоќните Samsung телефони сега пристигнуваат со моќниот подарок кој ќе те израдува! Доколку се одлучиш за купување на Samsung Galaxy S9 или S9+ телефон, нa подарок добиваш Samsung Gear S3 Frontier (вредност на подарокот 17.000 денари) + 1 година осигурување во случај на оштетување на екранот (вредност на подарокот 15.000 денари)

 

Galaxy S9 и S9+ телефоните ќе станат твои вистински сопатници во сите аспекти на животот. Ќе можеш да правиш фотографии што оставаат без здив, подеднакво добри на дневно светло и во услови на слабо осветлување. Двојната бленда на овие телефони има леќа која се прилагодува како човековото око. Способна е лесно и автоматски да се менува во согласност со различните услови на осветлување – благодарение на што

фотографиите изгледаат одлично и на светло и во мрак, и дење и ноќе.

 

Но, тоа не е сè! Oваа камера донесува и функционалност на супер забавено снимање, па така, сега можеш да ги забележиш сите највозбудливи моменти од фудбалскиот натпревар, или било кои други возбудливи ситуации до најситни детали. Фати го незаборавниот момент, додади музика на тоа видео или претвори го во GIF и шерувај го со едноставен клик со целата екипа.

 

Новитет е тоа што од сега можеш да направиш сопствена виртуелна верзија во форма на AR eмотикони и тоа користејќи само обичен селфи. Ќе уживаш во изразувањето на чувствата во вид на сопствени емотикони и во нивното оживување во преписките со пријателите.

 

Galaxy S9 | S9+ донесуваат и ново доживување на звукот. Доколку пушташ филмови или музички спотови на отворено со пријателите, лесно ќе ја следите акцијата благодарение на јасниот звук од стерео AKG звучникот, a дополнителниот Dolby Atmos eфект ќе направи звукот да биде побогат и живописен, давајќи ви чувство на гледање на видеото како да сте во кино.

 

Без оглед на тоа која опција ќе ја избвереш, Galaxy S9 или S9+, Samsung за тебе подготви подароци кои ќе те развеселат!

 

Gear S3 изгледа и делува како вистински врвен часовник. Сврти ја рамката и тој станува паметен часовник кој го менува твојот живот со помош на напредните функции, од вградениот GPS и звучник до директниот пристап до сите апликации кои ти се потребни. Исто така, направен е така да може со денови да работи без телефон или полнење. Со часовникот Gear S3 ќе стекнеш чувство на целосна слобода!

 

Gear S3 изгледа и делува како вистински врвен часовник. Сврти ја рамката и тој станува паметен часовник кој го менува твојот живот со помош на напредните функции, од вградениот GPS и звучник до директниот пристап до сите апликации кои ти се потребни. Исто така, направен е така да може со денови да работи без телефон или полнење. Со часовникот Gear S3 ќе стекнеш чувство на целосна слобода!

 

Право на подарок остварувате со регистрација на сајтот www.samsungsp.eu. Промоцијата важи од 08.10. дo 05.11.2018 или до истекот на
залихите и важи за уреди купени кај овластените партнери кои се наведени во Условите за користење.