Galaxy Watch3

Ukoliko priželjkuješ pametni sat kao dodatak svom mobilnom telefonu, ali i svom autentičnom stilu, sada je pravi trenutak da tu želju sebi i ostvariš. Samo u periodu od 14. do 27. avgusta 2020. uz kupovinu novog Galaxy Watch3 uređaja, na poklon dobijaš bežičnu, eksternu bateriju. Sada možeš biti još duže povezan, bilo da ovo leto provodiš u uzbudljivim avanturama po neotkrivenim predelima lokalnih krajeva, ili uspeš da se otisneš na nešto duže putovanje. 

 

Novi Galaxy Watch3 donosi unapređene funkcije pametnog uređaja, kojima na prepoznatljivi Samsung način pridružuje prirodnost i neprolaznu vrednost analognog sata. 

 

Odmah ćeš primetiti novi redizajn – Galaxy Watch3 je još tanji, manji i lakši, ali donosi veći ekran za lakšu navigaciju u odnosu na prethodne modele. Tu je i povratak aktivnog rotirajućeg prstena oko ekrana, koji će ti omogućiti još lakšu navigaciju kroz inovativne funkcije. Posebno će ti biti od koristi kad poželiš da na najbrži način zumiraš fotografije i otkriješ sve detalje na njima čak i na ekranu jednog pametnog sata.

 

Galaxy Watch3 donosi i jedan od najinovativnijih monitoringa opšteg stanja organizma i brige o sopstvenom zdravlju. U slučaju da detektuje neku nepravilnost, novi Galaxy Watch3 će te odmah obavestiti kako bi mogao da reaguješ na vreme. Uz to, pratiće stalno tvoj nivo kiseonika u organizmu, koji je jedan od ključnih faktora i parametara koji određuju nivo fizičke aktivnosti i opšteg stanja organizma.

 

Ali to nije sve, Galaxy Watch3 ne samo da brine o tvom zdravlju, već brine i o zdravlju tvojih najmilijih koji su ugroženi ili kojima je potrebna posebna pažnja dok nisu sa tobom. Ukoliko dođe do slučajnog pada, te eventualne povrede osobe koja ga nosi, ovaj izuzetni sat odmah upućuje SOS poziv i poruke sa tačnom GPS lokacijom na kojoj se nezgoda dogodila.

 

Pored svih ovih inovativnih funkcija, Samsung dizajneri nisu stavili u drugi plan ni prelepi dizajn i vhunsku estetiku ovog modela. On u sebi nosi najvrednije, neprolazne karakteristike pravog, analognog sata. Svoj jedinstveni stil posebno ćeš moći da naglasiš odabirom elegantnih narukvica, izrađenih od najfinije, prirodne kože.

 

Izaberi svoj novog saputnika ovog leta koji će te pratiti u svim autentičnim avanturama i uživaj u dodatnoj povezanosti zahvaljujući bežičnoj, eksternoj bateriji koju dobijaš na poklon. Samo za kupovine do 27. avgusta 2020!

 

Uslove promocije možete pronaći ovde.

Poveži se, gde god da si!

Galaxy Watch3

Pretprodaju novog Samsung Galaxy Watch3 možete izvršiti na web stranicama sledećih Samsung ovlašćenih partnera: