TV promocija: Kupite QLED i uživajte uz HBO GO do 12 mjeseci.

Uz svaki kupljeni QLED dobijate vaučer za korišćenje HBO GO usluge, da uživate u gledanju hit filmova i serija.

*Vaučer za 12 mjeseci korišćenja HBO GO uz kupljeni QLED 8K ili Q90/95. *Vaučer za 9 mjeseci korišćenja HBO GO uz kupljeni QLED Q80/85 ili Q70/75. *Vaučer za 6 mjeseci korišćenja HBO GO uz kupljeni QLED Q60/65.
Važi od 01/05/2020 do 30/06/2020 Isteklo
 TV promocija: Kupite QLED i uživajte uz HBO GO do 12 mjeseci.

Samsung QLED modeli donose inovacije po kojima se razlikuju od svih ostalih. 8K rezolucija QLED modela donosi na ekran 33 miliona piksela koji daju izvanredno jasnu sliku sa bojama, kontrastima i dubinom za nevjerovatno vizuelno iskustvo. QLED modele serije Q90 i Q95 odlikuje superiorna vidljivost svakog detalja dostupna uz funkciju Direct Full Array 16X, koja precizno kontroliše pozadinsko osvjetljenje i oživljava svaki djelić slike i omogućava prikazivanje svake scene do najsitnijih detalja.  Zahvaljujući Quantum Dot tehnologiji prisutnoj kod QLED serije Q80 i Q85 uživaćete u realnim, pravim i 100%  vidljivim bojama i u tamnim i u svijetlim kadrovima slike. QLED modele serije Q70 i Q75 odlikuje sjajna vidljivost svakog detalja dostupna uz funkciju Direct Full Array 4X, koja upravlja pozadinskim osvjetljenjem i omogućuje prikazivanje svake scene do najsitnijih detalja i dublje crne nijanse. QLED serija Q60 i Q65 zahvaljujući moćnom Quantum procesoru rezolucije 4K pruža jasniju sliku, a osvijetljenost i jačinu zvuka prilagođava prostoriji i slici prikazanoj na ekranu. Uz moćnu i pametnu tehnologiju, izvanredan kvalitet slike i nevjerovatnu funkcionalnost – QLED televizori pomijeraju sve granice. QLED modeli zasnivaju se na Quantum dot tehnologiji koja je jedinstvena na tržištu i pruža vrhunsko iskustvo gledanja sadržaja na velikom ekranu.

 

Kupite QLED i čeka vas do 12 mjeseci uživanja u hit filmovima i serijama na HBO GO!


Kako bi pravo na vaučer bilo ostvareno, morate registrovati svoju kupovinu slanjem sljedećih podataka na e-adresu ce.promotion@samsung.com i to u roku od 14 dana od datuma izdavanja računa: ime, prezime, e-adresa, prikaz (sken) fiskalnog računa sa prodajnog mjesta, model i serijski broj uređaja.Nakon uspješne registracije, vaučer se šalje korisniku putem mejla u roku od najviše 14 dana. Promocija traje od 1.5. do 30.6.2020. ili do isteka zaliha i odnosi se na kupovinu QLED televizora iz 2019. i 2020. godine.

 

Detalje i uslove promocije možete pronaći ovdje.

 

HBO GO je onlajn striming servis koji vam donosi preko 850 filmova i 300 serija, kao i brojne dokumentarce i crtaće. Sve to vam je na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, sa lokalnim prevodom, na Smart TV-u, mobilnom telefonu, tabletu ili računaru.


Gledaj sve sezone kultnih serija kao što su „Igra prestola”, „Sluškinjina priča“, „Nevine laži“, „Štreberi“, „Porodica Soprano“ i „Pravi detektiv“, kao i hit naslove poput „Euforije“, „Černobilja“, „Novog pape“, „Autsajdera“ i „Zapadnog sveta“. Čekaju te i najaktuelniji blokbasteri među kojima su „Bilo jednom... u Holivudu“, „Zvezda je rođena“ i „X-Men - Mračni feniks“.

 

Kupi QLED i uživaj uz HBO GO do 12 mjeseci!

 

Vaš vaučer kod iskoristite klikom na link: AKTIVIRAJ SVOJ HBO GO NALOG

 

Nakon aktivacije naloga preuzmite HBO GO aplikaciju za svoj mobilni telefon, tablet ili Smart TV ili gledajte HBO GO sadržaje na računaru putem hbogo.rs.

 

Za aktivaciju HBO GO usluge potrebna je kreditna kartica. Tokom trajanja poklon perioda ništa neće biti naplaćeno. Ukoliko želite da nastavite sa korišćenjem HBO GO usluge nakon poklon perioda, ista se naplaćuje od strane i shodno uslovima kompanije HBO. Vaučer možete iskoristiti najkasnije do 30.9.2020. 

Kupite QLED i uživajte uz HBO GO do 12 mjeseci.

Savršena realnost

QLED 8K televizor za savršen dan

Ako dugo tražite savršenstvo, sa ovim proizvodom ono je pred vama!
QLED 8K pruža veličanstvenu rezoluciju od 33 miliona piksela.
Visoka rezolucija pruža 4 puta bolji doživljaj od rezolucije 4K UHD i 16 puta bolji doživljaj od rezolucije FHD.

Uživajte u jasnoj i preciznoj slici u kvalitetu rezolucije 8K!

QLED 8K televizor za savršen dan

Čisto savršenstvo slike

QLED 90 i Q95 preciznost i detalji

Preciznost je dovedena gotovo do savršenstva, uz Q90 i Q95 seriju. Uz ovaj televizor osjetićete pojačanu dubinu, gladak prelaz između scena i prirodnu boju slike kao da ste na snimanju.

Na većem ekranu sve postaje kao stvarno. Sada ste nikada bliže sadržaju koji gledate.

QLED 90 i Q95 preciznost i detalji

Oživljava i tamne i svijetle scene

QLED Q70 i Q75 realnost pred vama

Realnost slike je pred vama! Uz pomoć inovativne Quantum Dot tehnologije vidljivost realnih boja dostiže maksimum. Ne dozvolite da vam bilo koji detalj promakne uz iskustvo gledanja koje postaje još živopisnije sa proširenom HDR tehnologijom.

QLED Q70 i Q75 realnost pred vama

Otkrijte ljepotu

QLED Q80 i Q85 ljepota je u detaljima

Gledajte u sliku, a ne u televizor!
Doživite savršeno iskustvo dok gledate u njega bez obzira da li je uključen ili isključen. Fina kontrola pozadinskog osvjetljenja stvara savršen i besprijekoran užitak.

QLED Q80 i Q85 ljepota je u detaljima

Novi svijet boja

QLED Q60 i Q65 slika sa milijardu boja

Zakoračite u novi svijet QLED boja. Sa "Quantum Dot" tehnologijom doživjećete jedinstveno iskustvo gledanja pune rezolucije blistavog raspona od preko milijardu nijansi boja, a svaka je nadograđena na nevjerovatnu jasnoću zahvaljujući inteligentnom 4K procesoru.

Automatsko prilagođavanje i inteligentni režim rada prilagođavaju osvjetljenje i zvuk slike tako da odgovaraju uslovima svakog enterijera.

QLED Q60 i Q65 slika sa milijardu boja