TV promocija: Kupi QLED i uživaj uz HBO GO do 12 meseci.

Uz svaki kupljeni QLED dobijaš vaučer za korišćenje HBO GO usluge, da uživaš u gledanju hit filmova i serija.

*Vaučer za 12 meseci korišćenja HBO GO uz kupljeni QLED 8K ili Q90/95.
*Vaučer za 9 meseci korišćenja HBO GO uz kupljeni QLED Q80/85 ili Q70/75.
*Vaučer za 6 meseci korišćenja HBO GO uz kupljeni QLED Q60/65.
Važi od 01/05/2020 do 30/06/2020 Isteklo
 TV promocija: Kupi QLED i uživaj uz HBO GO do 12 meseci.

Samsung QLED modeli donose inovacije po kojima se razlikuju od svih ostalih. 8K rezolucija QLED modela donosi na ekran 33 miliona piksela koji daju izvanredno jasnu sliku sa bojama, kontrastima i dubinom za neverovatno vizuelno iskustvo. QLED modele serije Q90 i Q95 odlikuje superiorna vidljivost svakog detalja dostupna uz funkciju Direct Full Array 16X, koja precizno kontroliše pozadinsko osvetljenje i oživljava svaki delić slike i omogućava prikazivanje svake scene do najsitnijih detalja. Zahvaljujući Quantum Dot tehnologiji prisutnoj kod QLED serije Q80 i Q85 uživaćeš u realnim, pravim i 100% vidljivim bojama i u tamnim i u svetlim kadrovima slike. QLED modele serije Q70 i Q75 odlikuje sjajna vidljivost svakog detalja dostupna uz funkciju Direct Full Array 4X, koja upravlja pozadinskim osvetljenjem i omogućuje prikazivanje svake scene do najsitnijih detalja i dublje crne nijanse. QLED serija Q60 i Q65 zahvaljujući moćnom Quantum procesoru rezolucije 4K pruža jasniju sliku, a osvetljenost i jačinu zvuka prilagođava prostoriji i slici prikazanoj na ekranu. Uz moćnu i pametnu tehnologiju, izvanredan kvalitet slike i neverovatnu funkcionalnost – QLED televizori pomeraju sve granice. QLED modeli zasnivaju se na Quantum dot tehnologiji koja je jedinstvena na tržištu i pruža vrhunsko iskustvo gledanja sadržaja na velikom ekranu.

 

Kupi QLED i čeka te do 12 meseci uživanja u hit filmovima i serijama na HBO GO!

 

Kako bi pravo na vaučer bilo ostvareno, moraš registrovati svoju kupovinu slanjem sledećih podataka na e-adresu ce.promotion@samsung.com i to u roku od 14 dana od datuma izdavanja računa: ime, prezime, e-adresa, prikaz (sken) fiskalnog računa sa prodajnog mesta, model i serijski broj uređaja. Nakon uspešne registracije, vaučer se šalje korisniku putem mejla u roku od najviše 14 dana. Promocija traje od 1.5. do 30.6.2020. ili do isteka zaliha i odnosi se na kupovinu QLED televizora iz 2019. i 2020. godine.

 

Detalje i uslove promocije možeš pronaći ovde.

 

HBO GO je onlajn striming servis koji ti donosi preko 850 filmova i 300 serija, kao i brojne dokumentarce i crtaće. Sve to ti je na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, sa srpskim prevodom, na Smart TV-u, mobilnom telefonu, tabletu ili računaru.


Gledaj sve sezone kultnih serija kao što su „Igra prestola”, „Sluškinjina priča“, „Nevine laži“, „Štreberi“, „Porodica Soprano“ i „Pravi detektiv“, kao i hit naslove poput „Euforije“, „Černobilja“, „Novog pape“, „Autsajdera“ i „Zapadnog sveta“. Čekaju te i najaktuelniji blokbasteri među kojima su „Bilo jednom... u Holivudu“, „Zvezda je rođena“ i „X-Men - Mračni feniks“.

 

Tvoj vaučer kod iskoristi klikom na link: AKTIVIRAJ SVOJ HBO GO NALOG

 

Nakon aktivacije naloga preuzmi HBO GO aplikaciju za svoj mobilni telefon, tablet ili Smart TV ili gledaj HBO GO sadržaje na računaru putem hbogo.rs.

 

Za aktivaciju HBO GO usluge potrebna je kreditna kartica. Tokom trajanja poklon perioda ništa neće biti naplaćeno. Ukoliko želiš da nastaviš sa korišćenjem HBO GO usluge nakon poklon perioda, ista se naplaćuje od strane i shodno uslovima kompanije HBO. Vaučer možeš iskoristiti najkasnije do 30.9.2020. 

Kupi QLED i uživaj uz HBO GO do 12 meseci

Savršena realnost

QLED 8K televizor za savršen dan

Ako si dugo tražio savršenstvo, sa ovim proizvodom ono je ispred tebe! QLED 8K pruža veličanstvenu rezoluciju od 33 miliona piksela. Visoka rezolucija pruža 4 puta bolji doživljaj od rezolucije 4K UHD i 16 puta bolji doživljaj od rezolucije FHD.

Uživaj u jasnoj i preciznoj slici u kvalitetu rezolucije 8K!

QLED 8K televizor za savršen dan

Čisto savršenstvo slike

QLED Q90 i Q95 preciznost i detalji

Preciznost je dovedena gotovo do savršenstva, uz Q90 i Q95 seriju. Uz ovaj televizor osetićeš pojačanu dubinu, gladak prelaz između scena i prirodnu boju slike kao da si na snimanju.

Na većem ekranu sve postaje kao stvarno. Sada si nikada bliže sadržaju koji gledaš.

QLED Q90 preciznost i detalji

Oživljava i tamne i svetle scene

QLED Q70 i Q75 realnost ispred tebe

Realnost slike je ispred tebe! Uz pomoć inovativne Quantum Dot tehnologije vidljivost realnih boja dostiže maksimum. Ne dozvoli da ti bilo koji detalj promakne uz iskustvo gledanja koje postaje još živopisnije sa proširenom HDR tehnologijom.

QLED Q70 i Q75 realnost ispred tebe

Otkrij lepotu

QLED Q80 i Q85 lepota je u detaljima

Gledaj u sliku, a ne u televizor! Doživi savršeno iskustvo dok gledaš u njega bez obzira da li je uključen ili isključen. Fina kontrola pozadinskog osvetljenja stvara savršen i besprekoran užitak.

QLED Q80 lepota je u detaljima

Novi svet boja

QLED Q60 i Q65 slika sa milijardu boja

Iskorači u novi svet QLED boja. Sa "Quantum Dot" tehnologijom doživećeš jedinstveno iskustvo gledanja pune rezolucije blistavog raspona od preko milijardu nijansi boja, a svaka je nadograđena na neverovatnu jasnoću zahvaljujući inteligentnom 4K procesoru.

Automatsko prilagođavanje i inteligentni režim rada prilagođavaju osvetljenje i zvuk slike tako da odgovaraju uslovima svakog enterijera.

QLED Q65 sa milijardu boja