TV promocija: Ukrasite svoj dom idealnim poklonom!

Zakoračite u savršenu realnost uz posebnu prazničnu QLED ponudu i poklon za vas! Kupite QLED 8K model i na poklon dobijate još i Samsung QLED 43Q60! Ukrasite dom za praznike i uz QLED uživajte dvostruko!
Važi od 14/12/2019 do 15/01/2020 Isteklo
TV promocija: Ukrasite svoj dom idealnim poklonom!

Uz vizuelni doživljaj koji donosi QLED 8K, radost praznika stiže u vaš dom. U periodu slavlja i poklona, želimo da uz Samsung QLED 8K uživate u veličanstvenoj slici s rezolucijom od 33 miliona piksela, koja će gledanje omiljenih TV sadržaja pretvoriti u praznik za vaše oči. Jer Samsung QLED 8K pruža izvanredan vizuelni doživljaj u kojem zaboravljate da se slika sastoji od piksela. 

 

Vrijeme praznika idealan je trenutak da uronite u savršenu realnost slike s 8K rezolucijom!

 

Samsung QLED 8K uvodi vas u novu realističnost slike koja gotovo da nema granica, a uz nju ćete imati bolji osjećaj svake scene i realan doživljaj svakog detalja koji gledate. Zahvaljujući ekskluzivnoj Samsung tehnologiji, oličenoj u Quantum procesoru 8K, imate mogućnost i da sadržaje manje rezolucije gledate uz kvalitet slike čija je rezolucija gotovo 8K. 

 

Izvor izdržljivosti QLED televizora leži u upotrebi Samsung neorganskih kvantnih tačaka - Quantum Dot tehnologije. Za razliku od tehnologija ekrana koji se temelje na organskim materijalima, Quantum Dot s vremenom ne propadaju. To omogućava QLED televizorima pružanje slike izuzetnog kvaliteta koja traje mnogo duže nego kod drugih ekrana. Da biste upotpunili QLED doživljaj vrhunskog uživanja u omiljenim TV sadržajima, očekuje vas i praznični poklon! Jer kupovinom QLED 8K dobijate i Samsung TV QLED 43Q60 koji vam donosi 100-postotni volumen boja s milijardu nijansi zahvaljujući Quantum Dot tehnologiji. Tu je i Quantum 4K procesor, čija inteligencija poboljšava rad i optimizuje gledanje prema uslovima i sadržaju u realnom vremenu.

 

Kupite jedan, a dobijate dva QLED modela za vaše dvostruko uživanje u praznicima! Promocija traje od 14.12.2019. do 15.1.2020. ili do isteka zaliha.

 

Da biste ostvarili svoje pravo na poklon potrebno je da registrujete vašu kupovinu na ce.promotion@samsung.com i to u roku od 30 dana od datuma izdavanja računa slanjem sljedećih podataka: ime, prezime, e-adresa, poštanska adresa (zbog dostave nagrade), prikaz (sken) fiskalnog računa s prodajnog mjesta, model i serijski broj uređaja. 

 

Uslove promocije pronađite ovdje.

Ukrasite svoj dom idealnim poklonom!

Savršena realnost

QLED 8K

Samsung QLED 8K ima jasnu sliku kakvu očekujete od većeg ekrana i nema vidljivih piksela bez obzira na to koliko ste blizu ekranu. Visoka 8K rezolucija vam omogućava da vidite čak i najsitnije detalje u svakoj sceni. Samsung QLED 8K može da unaprijedi sadržaj i poboljša detalje, smanji šum i izoštri ivice, za uživanje u jasnoj i preciznoj slici s kvalitetom 8K rezolucije.

QLED 8K Q900R

Milijardu nijansi boja

QLED TV 43Q60

Na velikom ekranu doživjećete svaki pogodak, osjetićete svaku eksploziju i naći ćete se usred akcije. Vidjećete boje kao u stvarnosti uz Quantum Dot tehnologiju, koja pojačava volumen boje do 100 % i daje boje u mračnim i svijetlim scenama. Quantum HDR 4X analizira scenu sliku po sliku i prilagođava osvjetljenje za oštru sliku u svakom trenutku. FreeSync(VRR) smanjuje zastoje i omogućuje brzinu igranja u realnom vremenu kako biste pobjedili svaki put.

 QLED TV 43Q60