TV promocija: Ukrasi svoj dom idealnim poklonom!

Zakorači u savršenu realnost uz posebnu prazničnu QLED ponudu i poklon! Kupi QLED 8K i dobijaš na poklon Samsung QLED 43Q60! Ukrasi dom za praznike i uz QLED uživaj dvostruko!
Važi od 14/12/2019 do 15/01/2020 Isteklo
TV promocija: Ukrasi svoj dom idealnim poklonom!

Uz vizuelni doživljaj koji donosi QLED 8K, radost praznika stiže u dom. U periodu slavlja i poklona, želimo da uz Samsung QLED 8K uživaš u veličanstvenoj slici s rezolucijom od 33 miliona piksela, koja će će gledanje omiljenih TV sadržaja pretvoriti u praznik za tvoje oči. Jer Samsung QLED 8K pruža izvanredan vizuelni doživljaj u kojem zaboravljaš da se slika sastoji od piksela. 

 

Vreme praznika idealan je trenutak da uroniš u savršenu realnost slike s 8K rezolucijom! Samsung QLED 8K te uvodi u novu realističnost slike koja skoro da nema granica, a uz nju ćeš imati bolji osećaj svake scene i realan doživljaj svakog detalja koji gledaš. 

 

Zahvaljujući ekskluzivnoj tehnologiji kompanije Samsung, oličenoj u Quantum procesoru 8K, imaš mogućnost i da sadržaje manje rezolucije gledaš uz kvalitet slike čija je rezolucija skoro kao 8K.

 

Izvor izdržljivosti QLED televizora leži u upotrebi Samsung neorganskih kvantnih tačaka - Quantum Dot tehnologije. Za razliku od tehnologija ekrana koje se temelje na organskim materijalima, Quantum Dot s vremenom ne propadaju. To omogućava QLED televizorima pružanje slike izuzetnog kvaliteta koja traje mnogo duže nego kod drugih ekrana. Da upotpuniš QLED doživljaj vrhunskog uživanja u omiljenim TV sadržajima, očekuje te i praznični poklon! Jer kupovinom QLED 8K dobijaš i Samsung TV QLED 43Q60 koji donosi 100-postotni volumen boja s milijardu nijansi zahvaljujući Quantum Dot tehnologiji. Tu je i Quantum 4K procesor, čija inteligencija poboljšava rad i optimizuje gledanje prema uslovima i sadržaju u stvarnom vremenu.


Kupi jedan, a dobijaš dva QLED modela za dvostruko uživanje u praznicima! Promocija traje od 14.12.2019. do 15.1.2020. ili do isteka zaliha.


Da ostvariš svoje pravo na poklon potrebno je da registruješ kupovinu na ce.promotion@samsung.com i to u roku od 30 dana od datuma izdavanja računa slanjem sledećih podataka: ime, prezime, e-adresa, poštanska adresa (zbog dostave nagrade), prikaz (sken) fiskalnog računa s prodajnog mesta, model i serijski broj uređaja.

 

Pravila i uslove promocije pročitajte ovde, a politiku zaštite podataka možete videti ovde.

Ukrasi svoj dom idealnim poklonom!

Savršena realnost

QLED 8K

Samsung QLED 8K ima jasnu sliku kakvu očekuješ od većeg ekrana i nema vidljivih piksela bez obzira na to koliko si blizu ekranu. Visoka 8K rezolucija omogućava da vidiš čak i najsitnije detalje u svakoj sceni. Samsung QLED 8K može unaprediti sadržaj i poboljšati detalje, smanjiti šum i izoštriti uglove, za uživanje u jasnoj i preciznoj slici u kvalitetu 8K rezolucije.

QLED 8K Q900R

Milijardu nijansi boja

QLED QE43Q60R

Na velikom ekranu doživećeš svaki pogodak, osetiti svaku eksploziju i naći se usred akcije. Videćeš boje kao u stvarnosti uz Quantum Dot tehnologiju, koja pojačava volumen boje do 100 % i daje boje i u mračnim i u svetlim scenama. Quantum HDR 4X analizira scenu sliku po sliku i prilagođava osvetljenje za oštru sliku u svakom trenutku. FreeSync(VRR) smanjuje zastoje i omogućuje brzinu igranja u stvarnom vremenu, da zabeležiš pobedu svaki put.

QLED QE43Q60R