Više energije za snažno usisavanje

Ovo je jedinstvena prilika da kupiš jedan od najmoćnijih, a pritom i najlaganijih usisivača, Samsung Jet, jer za sve kupovine do kraja septembra dobijaš na poklon i dodatnu bateriju. Jednostavno čisti različite vrste podova laganim, ali jakim bežičnim štapnim usisivačem. Aerodinamični dizajn vazdušnog sistema optimizuje i protok vazduha, dok multiciklonska filtracija vazduha zadržava sitne čestice prašine. Ovaj usisivač poseduje snažnu turbo četku, koja kupi sitne čestice prašine iz tepiha, kao i sa tvrdog poda. Rotira se 3.750 puta u minuti, dok glava koja se okreće za 180 stepeni omogućava da lako promeniš smer i očistiš svaki ugao. Rotirajući bubanj možeš lako da održavaš tako što ćeš ga odvojiti jednim klikom. Ovo je posebno važno za sve vas koji delite dom sa kućnim ljubimcima. Ne brini, tvoji „čupavi“ prijatelji mogu da budu živahni do mile volje, jer ovaj usisivač snažno kupi sve dlake koje u igri ostavljaju iza sebe. 

Ne zaboravi i na važan aspekt zdravlja. Samsung Jet održavaće vazduh čistim, zahvaljujući petoslojnom HEPA filtrirajućem sistemu. U početku, glavni ciklon i metalni mrežasti filter odvajaju i hvataju velike čestice prašine. Mlazni ciklon i mikro filter hvataju sitnu prašinu. Konačno, ultrafini filter prašine sakuplja 99,999% prašine i alergena. Udiši čistiji vazduh i pruži tvojoj porodici zdravije životno okruženje.

Uživaćeš i u ergonomskoj udobnosti koju ovaj usisivač nudi. Očistićeš svoj dom bez napora uz lako upravljanje i kretanje. Lagan dizajn osigurava maksimalnu upotrebljivost i smanjuje opterećenje zgloba. Isto tako, imaš mogućnost da podesiš dužinu teleskopske cevi na 4 nivoa. I nemoj da se iznenadiš ako, dok usisavaš i slušaš tvoju omiljenu stvar na radiju, shvatiš kako si već očistio baš celu kuću!

 

Promocija Samsung Jet usisivača u okviru koje dobijaš dodatnu bateriju na poklon, važi od 1.9. do 30.9.2020. Kako bi ostvario pravo na poklon, potrebno je da se registruješ najkasnije 30 dana od datuma izdavanja računa slanjem sledećih podataka na e-adresu ce.promo@samsung.com: ime, prezime, e-adresa, kućna adresa (zbog dostave poklona), prikaz (sken) fiskalnog računa sa prodajnog mesta, model i serijski broj uređaja. 

 

Detalje i uslove promocije možete pronaći ovde.

Izuzetna usisna snaga

Jet 90E multi

Uživaj u čistijem vazduhu i izvanrednoj usisnoj snazi sa visokoefikasnom i multiciklonskom strukturom sistema mlaznog ciklona. Optimalni vazdušni put smanjuje otpor vazduha, a njegovih 9 ciklona sa 27 otvora za vazduh svode gubitak usisavanja na minimum. Takođe, higijenski odvaja sitne čestice prašine iz vazduha.

Jet 90e multi

Odvojiva i dugotrajna baterija

Jet 90E premium

Uživajte u dugom periodu čišćenja bez punjenja. Baterija visoke efikasnosti (1800 mA) održava usisavanje do 40 minuta. Zadržava 70% prvobitnih performansi do 500 ciklusa. Možeš lako da je ukloniš i zameniš rezervnom baterijom kako bi čistio do 80 minuta.

Jet 90e premium

Usisivač sa mlaznim ciklonom, turbo četkom i digitalnim ekranom

VS7000 Jet 70 turbo

Lakše održavaj podove čistim pomoću opcionalnog čistača koji se vrti. Dupli podmetači koji se okreću omogućavaju efikasno čišćenje uz manje napora. Možeš da koristiš ili podmetače za čišćenje sa mikrovlaknima za višekratnu upotrebu ili vlažne krpe za jednokratnu upotrebu.

Jet 70 turbo

Moćno čišćenje

VS7500 Jet 75 easy

Čisti različite vrsta podova maksimalnom snagom usisavanja. Samsung digitalni inverter motor stvara usisnu snagu od 200 W. Aerodinamički dizajn vazdušnog sistema, od četke do filtera, optimizuje i protok vazduha, dok multiciklonska filtracija vazduha zadržava sitne čestice prašine.

VS7500 Jet 75 easy

Naprednije performanse čišćenja

VS7500 Jet 75 complete

Uživaj u čistijem vazduhu i ekstremnoj snazi usisavanja sa visokoefikasnom i multiciklonskom strukturom mlaznog ciklona. Optimalni vazdušni put smanjuje otpor vazduha, a njegovih 9 ciklona sa 27 otvora za vazduh svode gubitak usisavanja na minimum. Zadržava i najsitniju prašinu uvučenu u usisivač.

VS7500 Jet 75 complete