Купете Samsung уред и уживајте во две години гаранција!


Купете Samsung уред и уживајте во две години гаранција! Само со купување на уредот на Samsung кај овластени продавачи имате обезбедена гаранција. Исто така, обезбедуваме техничка поддршка и соодветен софтвер.

Важи од 2. 7. 2018 год. до 31. 7. 2018 год.

2god garanciji

Бидете безбедни со Samsung. Сигурноста е поголема бидејќи Samsung ви дава две години гаранција. И тоа не е сè – ќе добиете и техничка поддршка од тимот на Samsung.

Уредите на Samsung користат лиценциран и локализиран софтвер. Софтверот е одобрен од инженерите на Samsung и е тестиран во пазарни услови.

Едни од уредите вклучени во промоцијата се и телефоните Galaxy S9 I S9+, кои ви нудат врвни карактеристики, кои ќе ви ја сменат претставата за можностите на мобилниот телефон. Galaxy S9 I S9+ се проектирани со врвна естетика и со форма што удобно лежи во рака. Камерата е нивелирана со задната страна од телефонот за да не ја наруши мазната површина, додека сензорот за отпечаток од прст е поставен ергономски за да можете да го отклучите телефонот со еден лесен потег.

Фотографиите направени на слаба светлина сега се неверојатни. Зачувајте ги своите незаборавни ноќни настани со изненадувачка јаснотија. Задната камера обезбедува фотографиите направени во темница да излезат чисти и светли без никакво прецизно местење. Револуционерната камера се приспособува на каква било ситуација, исто како и човечкото око.

Стереозвучниците обезбедуваат посилен и почист звук.

Galaxy S9 I S9+ ефикасно ги штитат вашите чувствителни податоци.

Направете анимирана верзија на себе, која го прикажува вашето внатрешно „јас“. Потоа, испратете порака со смајлија што ги следат вашето движење и изразот на вашето лице. Покажете го својот личен стил. Од косата до облеката, можете да ги направите вашите смајлија да бидат целосно како вас – или какви што би сакале да бидете.

Со нашата нова промоција, уживајте во Ѕ9 I Ѕ9+ или во кој било друг уред, со две години гаранција и со поголема безбедност.

Galaxy S9 | S9+

Камера Сосема нова.

Телефон со неограничен дисплеј.
Паметно скенирање.
Додади музика. Направи GIF.

kupete galaxy s9