Samsung i Emoji Store vas vode na Lovefest 2019 u Vrnjačkoj Banji!

Promocija traje do 25. jula 2019. godine ili do isteka zaliha.
Važi od 27/05/2019 do 25/07/2019 Isteklo
Samsung i Emoji Store vas vode na Lovefest 2019 u Vrnjačkoj Banji!

Samsung i Emoji Store vas vode na Lovefest 2019, zvanično najbolji regionalni muzički festival. Sve što je potrebno da uradite je da odaberete jedan od Samsung telefona, satova ili Samsung dodatnu opremu i od 1. do 3. avgusta u Vrnjačkoj Banji đuskate za dž uz pomoć vaših omiljenih Samsung gedžeta.

Sve vas koji odlučite da kupite bilo koji Samsung proizvod dodatne opreme u vrednosti većoj od 3.000 dinara čeka besplatna personalizovana ulaznica za trodnevnu zabavu u Vrnjačkoj Banji. Ukoliko kupite neki od Samsung telefona ili Samsung satova, čeka vas VIP Lovefest iskustvo i personalizovana VIP karta za sva tri festivalska dana.

Ako na Lovefestu ne želite samo da se ističete već da se u potpunosti izdvajete od drugih, to možete uz pomoć nekog od Samsung Galaxy S10 serije telefona, koji pleni svojim najinovativnijim Galaxy ekranom do sada.

Atmosferu na Lovefestu najbolje možeš "uhvatiti" uz pomoć  kamere napredne generacije Galaxy S10e/S10/S10, koja koristi ultraširoku kameru za zapanjujuće fotografije sa vidnim poljem od čak 123 stepena.

Žurka je na vrhuncu, a tvoji prijatelji nemaju bateriju da to zabeleže. Ti imaš moć. Funkcija Wireless PowerShare na Galaxy S10e/S10/S10+  ti daje mogućnost da deliš svoje napajanje s drugim uređajima, a brzo bežično punjenje 2.0 vraća tvoj telefon na 100% baterije mnogo brže.

Samsung Galaxy Watch i Lovefest dele sigurno jednu stvar: definiciju autentičnosti. Samsung Galaxy Watch ima funkcije pametnog sata i prirodnost analognog, uz veliki izbor prilagodljivih kaiševa, kao i dugo trajanje baterije uz samo jedno punjenje.

Na Lovefestu, je toliko stvari i iskustva koje moraš osetiti, nema vremena da stojiš u jednom mestu i puniš telefon. Uz bežično postolje za punjenje si svuda dostupan. Postavi svoj Galaxy na bežično postolje za punjenje kako bi se tvoj telefon lako vratio na 100% baterije.

Ponuda važi samo u Emoji Store-u u Kralja Petra 16 u Beogradu, a za one izbirljive tu je i website www.emoji.rs putem koga možete poručiti i proizvode, koji nisu dostupni u radnji. Akcija traje do 25. jula 2019. godine ili do isteka zaliha.

Inače, ovogodišnji Lovefest 2019 biće trinaesto izdanje čuvenog muzičkog festivala iz Srbije na koje dolaze svetske zvezde među kojima su Marco Carola, Joseph Capriati, Jamie Jones, Richie Hawtin, The Martinez Brothers, Bajaga, Dubioza Kolektiv, Senidah i više od 200 izvođača. Budi deo ovog nezaboravnog iskustva. Saznaj više na www.lovefest.rs