Купи S9 I S9+ и ќе добиеш пакет полн со подароци!

Безжичен полнач и една година осигурување во случај на оштетување на екранот
Važi od 20/06/2018 do 15/07/2018 Isteklo
Купи samsung galaxy S9 I S9+ и ќе добиеш пакет полн со подароци

Сакате нов телефон Samsung Galaxy S9 | S9+? Samsung е тука да ви помогне телефонот да стане ваш, заедно со пакет полн со подароци. Ако го купите за време на промоцијата, бесплатно ќе добиете безжичен полнач и една година осигурување во случај на оштетување на екранот – ова е сѐ што ви е потребно за да можете комплетно да уживате во сите новитети што ги носат телефоните Samsung.

Со Galaxy S9 | S9+ направете неверојатни фотографии, како при силна дневна светлина, така и при минимална осветленост.

Двојната леќа на камерата се приспособува исто како човечкото око. Таа автоматски се мести при различни услови на осветлување - за вашите фотографии да изгледаат одлично, без разлика дали е светло или темно, ден или ноќ.

Но, тоа не е сè!  Оваа камера го забавува и времето правејќи ги секојдневните моменти уште подобри. Супер Slow-mo опцијата ви овозможува да видите нешта што, можеби, сте ги пропуштиле со само едно трепнување на окото. Претворeте го видеото во музика или создајте бесконечен „гиф“со  амо еден допир. Потоа седнете и гледајте ги реакциите на вашите блиски. Со овој телефон можете да создадете и проширена реалност (Augmented Reality) од самиот себе само со едно „селфи“ или да ги споделите вашите вистински чувства како „емоџи стикери“ и видеа. Galaxy S9|S9+ овозможува да го искусите звукот и од друг агол. Ова е телефон што ќе ве опкружи со звук со Dolby Atmos од стереозвучниците наместени од AKG. Слушајте јасно благодарение на чистиот звук од стереозвучниците наместени од AKG. Додатокот на Dolby Atmos ви нуди богат и енергичен звук, кој ви носи удиодоживување исто како во кино.

И за крај, никогаш нема да ви недостига енергија бидејќи оваа понуда ве изненадува со подарок: безжичен полнач и една година осигурување во случај на оштетување на екранот.

Ако ви се допаѓаат новитетите што ги носат овие телефони, тогаш заборавете на стариот телефон и зачекорете во новата авантура на Galaxy S9|S9+!

nacional promo Samsung galaxy s9 s9+

Промоцијата важи до 15.7.2018 година.