Promocija televizora: Navijaj bez brige

Samsung ti nudi hitne popravke
ili zamenski televizor
Važi od 14/06/2018 do 15/07/2018 Isteklo
U slučaju kvara televizora, Samsung servisni tim ti nudi hitne popravke ili zamenski televizor u roku od 24 sata.

Zamisli da te televizor izda tokom gledanja najvažnije utakmice na svetskom kupu. Čini li ti se kao noćna mora da ne uspeš da pogledaš utakmicu do kraja ili da budeš neprijatno iznenađen pred samo finale? Šta ako ti se desi da se televizor pokvari pred nastup naše reprezentacije?

Samsung misli na tebe i tokom predstojećeg fudbalskog prvenstva. Ne propusti nijednu utakmicu, nijedan važan detalj igre, nijedan jedini gol! Ne dozvoli da nepredviđene okolnosti stanu između tebe i uživanja u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu. Nijedan kvar ne sme pokvariti navijanje.

Zato, ako nastupi kvar, a živiš na teritoriji Beograda, jednostavno pozovi Samsung servisni tim, i u najkraćem mogućem roku dolazimo na tvoju adresu, vršimo hitnu popravku ili, u slučaju da televizor ne može da bude popravljen na licu mesta, dobijaš zamenski televizor sve dok ti ne bude vraćen tvoj popravljen televizor.

Tako ćeš biti siguran da nećeš biti uskraćen za najvažnije momente fudbalskog prvenstva i da nećeš morati da otkazuješ druženje s prijateljima koje si unapred dogovorio.

Sve popravke koje su inače obuhvaćene garancijom su besplatne, a one koje izlaze iz okvira garancije se plaćaju. Ova promocija odnosi se na popravku svih Samsung televizora, bez obzira na njihovu starost.

Ukoliko žališ što nisi mogao da odeš na šampionat i da navijaš direktno s tribina, onda unesi atmosferu prvenstva u svoj dom s neverovarno realističnim efektom. Samsung je koristeći se najsavremenijom tehnologijom doneo neuporedivo najbolje iskustvo uživanja u sportskim takmičenjima. Gledaj svoje omiljene sadržaje na QLED Samsung televizorima i videćeš promenu koja pravi razliku. Izuzetno elegantne linije, prilagodljivi ambijentu vašeg doma, oni obogaćuju enterijer novim vizuelnim sadržajima. Tehnološki superiorni, oni omogućavaju najživlje, najintenzivnije i najpunije boje, ali i izrazite kontraste koji ti daju mogućnost da uživaš u svim detaljima, bez obzira koliko prostorija bila svetla. Q Engine tehnologija podrazumeva analizu svakog kadra kako bi se na najbolji način izvršila optimizacija boje, detalja i kontrasta u deliću sekunde.

samsung uhd, fhd, qled tv

*Promocija važi samo za popravke na području Beograda.