Ne propusti šansu da kupiš Samsung Galaxy A30s po posebnoj, sniženoj ceni, u ponudi koja važi samo u petak, 10. jula, od 18 do 20h. Zato iskoristi priliku koja će trajati samo 2 sata!


Uz Galaxy A30s uživaj u svetlijem i širem Infinity ekranu od 6,4 inča i dočekaj spremno sve životne trenutke uz trostruku kameru!
Gledaj omiljene video sadržaje, igraj igrice i prenose uživo na slikovitom HD+ Super AMOLED ekranu, dok udobno i lako držiš telefon sa glatkim ivicama. Uz trostruku kameru Galaxy A30s, zabeleži sve zanimljive detalje iz svakodnevnog života.Glavna kamera od 25 megapiksela telefona čini svaku tvoju fotografiju i objavu svetlom i jasnom, i danju i noću. Istovremeno, dubinska kamera od 5 megapiksela omogućava ti da kontrolišeš pozadinu pre i nakon slikanja. Fokusiraj se na stvari koje želiš da istakneš, odnosno zamagli ono što ne želiš, kako bi tvoje slike izgledale profesionalnije! 

 

Samo 1 šansa, samo 2 sata! Zato, iskoristi fantastičnu priliku da kupiš Galaxy A30s po super ceni, samo u petak, 10. jula, od 18 do 20h.  

Sjajan selfi iz prve!

Galaxy A30s

Ako želiš da tvoji selfiji dobro izgledaju, tu je Galaxy A30s. Za tvoj zadivljujući izgled, tu je prednja kamera od 16 megapiksela koja ti pruža jasne fotografije visoke rezolucije. Uz Selfi fokus koji nežno zamagljuje pozadinu, tvoje lice će postati glavna zvezda dana na svim društvenim mrežama.

 Galaxy A30s  Galaxy A30s

Pogledaj ponudu kod naših partnera