Promocija mobilnih telefona: Ovih praznika Galaxy ti donosi poklon

Uz Galaxy Note10 u jednom uređaju imaš asistenta i za kreaciju, posao i za zabavu! Ulepšaj praznike i godinu koja dolazi, jer uz kupljeni Galaxy Note10 ili Note10+ dobijaš na poklon Samsung bežični punjač.
Važi od 09/12/2019 do 31/12/2019 Isteklo
Promocija mobilnih telefona: Ovih praznika Galaxy ti donosi poklon

Otkrij vrhunske Galaxy performanse oličene u Note10 uređajima!Saznaj zašto su Note10 i Note10+ moćni za 10 i kreiraj sebi vrhunske trenutke uživanja bez prekidanja uz Samsung bežični punjač.

 

Doživi novi nivo snage i moći uz Galaxy Note10 i Note10+ 

 

Čeka te više snage, veća brzina i više memorije i mobilno iskustvo koje u jednom uređaju objedinjuje kompjuter, igračku konzolu, filmsku kameru i inteligentnu olovku.

 

Najnaprednija S Pen olovka do sada definiše iskustvo korišćenja telefona iz Note serije. S Pen olovka prati tvoje pokrete i može duže da piše, crta i upravlja, a dizajnirana je tako da ti omogući da ispoljiš svoju kreativnost. Zapiši svoje misli i zatim jednostavno dodirni svoje beleške i pretvori ih u čitljiv tekst koji možeš kopirati, nalepiti i deliti. Samsung Notes aplikacija ti omogućava da menjaš podešavanja S Pen olovke kao što su boja i debljina mastila i da sačuvaš omiljena podešavanja. 

 

Uz Galaxy Note10 čuvaj podatke kao na laptopu bez kupovine laptopa, jer imaš pola terabajta memorije na dlanu, a imaš i mogućnost proširenja do 1 terabajt, da imaš dovoljno mesta za svu tvoju muziku, fotografije i filmove. Tu je i do sada najveća baterija na modelima Note. 

 

Galaxy Note10 uređaji stvoreni su da isprate sve tvoje brojne dnevne aktivnosti i tvoj dinamični život, a da radiš i uživaš bez prekida tu je Samsung bežični punjač da napuniš svoj Note10 i druge Samsung uređaje brzo, lako i kada poželiš. Uz Samsung bežični punjač, napuni svoj uređaj i idi dalje!

 

Promocija traje od 9.12. do 31.12.2019. ili do isteka zaliha.

Više informacija o promociji kod ovlašćenih partnera:

Napuni i idi dalje!

Samsung bežični punjač

Puni svoj uređaj bez vezivanja. Jednostavno ga stavi na bežičnu podlogu i automatsko LED svetlo obavestiće te kada počne da se puni. Sa zakazanom kontrolom ventilatora ne moraš da brineš o pregrevanju. Od tvog telefona preko sata do slušalica, puni svoje uređaje brzo i lako. Uz Samsung uređaje koji se brzo pune, bežična podloga podržava Samsung i Apple uređaje do 7,5 W i Qi-omogućene dodatke za punjenje do 5 W. Odličan za velike i male uređaje.

Samsung bežični punjač

Novi nivo snage!

Galaxy Note10 i Note10+

U jednom uređaju imaš kompjuter, igračku konzolu, filmsku kameru i inteligentnu olovku. Po prvi put možeš da izabereš veličinu koja ti najviše odgovara, jer Note10 dolazi u dve veličine. Lagano kućište sa ergonomskim dizajnom za udobno držanje u ruci postavlja novi standard u dizajnu mobilnih telefona. Ultrazvučni skener otiska prsta skriven unutar ekrana, pulsira da bi detektovao 3D brazde i neravnine tvog otiska prsta za nevidljivu bezbednost.

Galaxy Note10 i Note10+