Паметна пресметка

Понудата е актуелна од 13.10. дo 12.11.2017.

Паметна пресметка samsung Понудата


Зарем не е добро чувството кога тоа што е добро за тебе, им прави добро и на луѓето околу тебе? Токму тоа ќе го почувствуваш ако купиш Samsung машина за перење на алишта A+++ категорија или фрижидер. И поради тоа што на тој начин се грижиш не само за заштеда на електричната енергија, туку и за заштитата на животната средина, Samsung дополнително те наградува со попуст во износ од 4.000 ден до 17.400 ден.

Покрај тоа добиваш и гаранција за идните 5 години, така да си целосно подготвен за сè што ти носи животот.

Нашиот партнер Нептун.

Видете ги сите уреди кои се дел од промоцијата:


Машине за перење Фрижидери
WW70J3283KW/LE RB30J3000WW/EK
WW70K44305W/LE RB37J5000WW/EF
WF70F5E0W2W/AD RB30J3200SS/EF
WF70F5E0W4W/AD RB30J3600SA/EK
WF80F5E0W2W/AD RB30J3700SA/EF
WW70J5345MW/LE RB33J3200WW/EK
WW70J5345FW/LE RB33J3200SA/EK
WW70J5545FW/LE RB33J3200SS/EK
WW80J5345MW/LE RB33J3230BC/EF
WW80J5345FW/LE RB33J3800SA/EK
WW80J5545FW/LE RB37J5000SA/EF
WW80K44305W/LE RB33J3205SA/EF
WW90K44305W/LE RB33J3215SS/EF
WW70J5446FX/LE RB31HER2BSA/EF
WW80J5446FX/LE RB37J5800SA/EF
WW70K5210WW/LE RB37J5220SA/EF
WW70K5210UX/LE RB37J5240SS/EF
WW70K5410UW/LE RB37J5018SA/EF
WW70K5210XW/LE RB41J7810SR/EF
WW80K5210VW/LE RB38J7530SR/EF
WW80K5210UW/LE RS57K4000SA/EF
WW80K5410UW/LE RS53K4400WW/EF
WW90K5410WW/LE RS53K4400SA/EF
WW80K6414QW/LE RS53K4600SA/EF
WW90K6414QW/LE RS7768FHCBC/EF
WW80K7415OW/LE RS7778FHCSR/EF
RF62HERS1/XEO
RH56J6917SL/EF
RT32K5030S9/EO
RT38K5530S9/EO
RB33J3000SA/EK