Promocija bele tehnike: Pametna računica Kupovinom Samsung bele tehnike štedi energiju i uštedi do 80.000 RSD

Iskoristi popust do 80.000 RSD na određene modele Samsung mašina za pranje veša, sušenje veša i kombinovanih mašina, kao i za frižidere. Za mašine za pranje veša i frižidere iz promocije važi i 5 godina garancije!
Važi od 17/05/2019 do 30/06/2019 Isteklo
Pametna računica: Kupovinom Samsung bele tehnike štedi energiju i uštedi do 80.000 RSD

Pametna računica: Kupovinom Samsung bele tehnike štedi energiju i uštedi do 80.000 RSD

Iskoristi popust na određene modele Samsung veš mašina, mašina za sušenje veša, kombinovanih mašina za pranje i sušenje veša i frižidera. Uštedi od 11.000 RSD do 80.000 RSD! Za mašine za pranje veša i frižidere iz promocije važi i 5 godina garancije!

Sa nizom inovacija koje donose, Samsung mašine za veš čine pranje pametnijim i bržim, pružajući novi i bolji stil života. Njihova QuickDrive™ tehnologija skraćuje dužinu pranja za do 50%, a potrošnju energije smanjuje za 20% bez umanjenja performansi pranja. Takođe, uz korišćenje funkcije super brzine možeš skratiti vreme pranja na svega 39 minuta. Zahvaljujući Ecobubble tehnologiji deterdžent uklanja nečistoće i do 40% brže od standardno rastvorenog praška. Veš možeš da pereš i u hladnoj vodi jednako efikasno kao u toploj i uštediš i do 70% energije. 

Energetski efikasne Samsung mašine za sušenje veša poseduju performanse koje ostavljaju bez daha. Ultra efikasna Samsung toplotna pumpa olakšava sušenje veša, uz efikasniji i ekonomičniji način koji prija i tebi i tvom džepu. Dodatno, zahvaljujući visokoj energetskoj klasi troši i daleko manje električne energije. Uz ciklus brzog sušenja, mašina suši male količine odeće i čini ih spremnim za nošenje za svega 35 minuta, čime značajno štediš vreme. 

Samsung kombinovane mašine za pranje i sušenje veša spajaju visoku efikasnost sa više slobodnog vremena za tebe! Sa najsavremenijom tehnologijom pomažu u kućnim poslovima i skraćuju vreme koje trošiš na pranje i sušenje veša. Možeš prati i velike količine veša čak i u hladnoj vodi od 15°C i tako uštedeti ogromnu količinu energije. Uz to mašina može da završi pranje za samo 59 minuta, jer koristi brzu prskalicu za moćnije ispiranje i povećava brzinu centrifuge. Ove mašine stvorene su da traju, jer poseduju motore sa digitalnim inverterom čiji sertifikovani radni vek iznosi do 20 godina, a podržan je garancijom od čak 10 godina!

Samsung frižideri sa čuvenom No Frost tehnologijom sprečavaju nagomilavanje leda i održavaju konstantnu temperaturu. Sistem sveobuhvatnog hlađenja ravnomerno hladi unutrašnjost frižidera, čime se održava konstantna temperatura i hrana ostaje svežija. Digitalni inverterski kompresor u Samsung frižiderima automatski prilagođava brzinu na 7 nivoa u zavisnosti od zahtevane temperature. Kompresor troši manje energije, smanjuje nivo buke i habanje za duži radni vek vašeg frižidera, tako da donosi i rasterećenje kućnog budžeta, uz niže račune za struju i garanciju od 10 godina. 

Promocija važi od 17.5. do 30.6.2019.

Zvanični partneri: TEHNOMANIJA, COMTRADE, TANDEM, EMMEZETA.

kfh