Promocija bele tehnike: PAMETNA RAČUNICA

Uštedi električnu energiju i novac!
Važi od 12/10/2018 do 30/11/2018
samsung promocija bele tehnike pametna računica

Ostvarite uštedu od 11.000 do 45.000 dinara za odabrane uređaje Samsung bele tehnike.

Ako želite da unesete novinu u svoj dom, a da pritom uštedite, onda je ono što je Samsung pripremio prava ponuda za vas!

Kupovinom odabranih modela Samsung veš mašina A+++, mašina za pranje i sušenje veša i frižidera sa NO FROST tehnologijom, dobijate uređaje koji zadovoljavaju najviše standarde energetske efikasnosti, čime značajno smanjujete potrošnju električne energije.

Kroz Samsung ponudu dobijate ih uz fantastičnu uštedu od 11.000 do 45.000 dinara tokom perioda trajanja promocije.

To nije sve! Uz kupljeni uređaj dobijate i garanciju na pet godina.

Uz „No frost“ tehnologiju Samsung frižidera, zaboravite na neugodnosti gomilanja leda i mukotrpnog odmrzavanja. „No Frost“ tehnologija poboljšava protok vazduha i održava konstantnu temperaturu u svakom uglu frižidera, čime se sprečava gomilanje leda i inja. Samsung frižideri savršenog dizajna odlično će se uklopiti u vašu modernu kuhinju, a organizacija prostora u njima, uz produženu svežinu namirnica, doneće vam i više mesta i lakšu dostupnost hrane i pića.

Uz dosta inovacija koje čine vaše pranje pametnijim i bržim, Samsung veš mašina je elegantna i odlično se uklapa u vaš dom. Zahvaljujući primeni najsavremenijih dostignuća, veš mašina sa QuickDrive™ tehnologijom skraćuje vreme pranja i do 50% i potrošnju energije do 20%, bez ugrožavanja efikasnosti pranja. Q-Drum™ ima glavni bubanj i pozadinsku ploču koji se okreću nezavisno, zahvaljujući čemu se odeća dinamičnije okreće, pokrenuta dvostrukim silama. Rezultat je brzo, moćno, a ipak nežno pranje.
Tehnologija - AddWash™ vrata vam omogućava da jednostavno i brzo dodate zaboravljenu odeću nakon pokretanja ciklusa pranja.
EcoBubble™ tehnologija donosi vam moćno čišćenje, čak i pri niskim temperaturama. Deterdžent se pretvara u mehuriće tako da brzo prodire u tkaninu i sa lakoćom uklanja prljavštinu, dok istovremeno štiti boje i materijal i štedi energiju.

U promociju su uključene i kombinovane (2 u 1) mašine, tj. mašine za pranje i sušenje veša.

Na sve uređaje koji su uključeni u promociju, Samsung vam daje garanciju od 5 godina kao i 10 godina garancije na motor sa digitalnim inverterom.

Proizvodi uključeni u promociju
Mašine za veš
Frižideri
Lista Nema prethodne stranice Sledeće