Promocija bijele tehnike: Upotpunite enterijer svog doma Samsung uređajima.

Kupovinom određenih Samsung uređaja bijele tehnike ostvarujete do čak 25% uštede, a uz određene uređaje dobijate i 5 godina garancije!
Važi od 15/05/2020 do 30/06/2020 Isteklo
Promocija bijele tehnike: Upotpunite enterijer svog doma Samsung uređajima.

Dosta vremena provodimo kod kuće, neka nam to vrijeme onda bude lijepo i prijatno. Stalnim uvođenjem inovacija, Samsung je tu da poboljša svakodnevni život ljudi i, uz svoje moderne uređaje, život učini još ljepšim, bezbrižnijim i jednostavnijim. Zato iskoristite mogućnost da, uz specijalni popust do 25% i 5 godina garancije, učinite svoj dom još ljepšim i opremite prostor u kojem boravite najmodernijim uređajima koji su izuzetno korisni, pomažu u svim kućnim poslovima i olakšavaju život. 

 

Želimo da svakodnevni život učinimo ljepšim i prijatnijim i zato iz dana u dan razvijamo tehnologiju i na tržište kućnih uređaja donosimo proizvode vrhunskog kvaliteta. Na ovaj način trudimo se svakodnevno da opravdamo povjerenje kupaca i korisnika, i da pružimo svakom iskustvo koje zaslužuje.

 

Razumijemo da su posebni zahtjevi potrošača danas sve izraženiji, tako da su kod nas moderan dizajn i funkcionalna vrijednost proizvoda usklađeni u svakom pojedinačnom uređaju. Našim inovativnim pristupom, zakoračili smo u budućnost koja je ova dva zahtjeva spojila u jedno i nudimo jedinstveno iskustvo korišćenja proizvoda, a takođe i integrisanje u dizajn svakog prostora. 

Zato odaberite Samsung kućne aparate, uljepšajte svoj život i uštedite do 25% na kupovinu, a uz neke uređaje dobijate i 5 godina garancije.Uz ovu promociju ostvarite odličnu uštedu i osigurajte sebi uređaje koji omogućuju udobniji i opušteniji život!

 

Ušteda do 25% ostvaruje se prilikom kupovine određenih Samsung modela mašina za pranje veša, mašina za sušenje veša, kombinovanih mašina za pranje i sušenje veša, frižidera i ugradnih kuhinjskih uređaja (frižidera, rerni, ploča za kuvanje i mašina za pranje sudova) u periodu od 15.05. do 30.06.2020.

Promocija 5 godina garancije važi za određene frižidere, mašine za pranje veša, ugradne kuhinjske uređaje i usisivače kupljene od 15.02. do 30.06.2020. Više informacija možete pronaći na samsung5godinagarancija.me

 

Promocija traje u naznačenom periodu ili do isteka zaliha.


*Tačan iznos procenta uštede razlikuje se u zavisnosti od proizvoda i njegove cijene u ovlašćenim Samsung prodavnicama o čemu kupac može da se informiše na ovlašćenom Samsung prodajnom mjestu.