Promocija tablet uređaja: Poručite prije svih Galaxy Tab S7 I S7+ i dobijate poklon

Ukoliko ste i vi jedna od onih osoba koje najviše uživaju kada se zabavljaju ili rade na velikom ekranu, obradovaće vas činjenica da su Galaxy Tab S7 ili S7+ modeli tablet uređaja sada dostupni. Dodatno, ukoliko se odlučite da ih nabavite prije svih, očekuje vas divan poklon – book cover futrola, koja će vam pružiti mogućnost da maksimalno iskoristite performanse ovih moćnih uređaja.

 

Ovi najnapredniji Galaxy tableti promijeniće način na koji se zabavljate, ali i način na koji obavljate sve svoje zadatke. Galaxy Tab S7 i S7+ donose vam mogućnost da uživate na ultraglatkom ekranu. Međutim, kad god to poželite, možete ih transformisati u uređaje vrhunskih PC performansi i uživati u radu na pravoj tastaturi. I S Pen olovka brzog odziva je uvijek tu, nadohvat ruke, za sve bilješke koje poželite da napravite.

 

Ovi modeli donose najbolje što kategorija tableta može da ponudi - još veći, svjetliji i brži ekran. Pri stopi osvježavanja ekrana od 120 Hz, on gotovo trenutno reaguje. Dok gledate ili skrolujete, ovaj ekran vrši inteligentno podešavanje datog sadržaja i na taj način štedi vašu bateriju.

 

Poseban ugođaj osjetićete tokom gledanja sadržaja na ovim uređajima. Kristalno čista i moćna slika na najvećem Super AMOLED ekranu i super jasan zvuk, učiniće da se osjećate kao u pravom bioskopu. Ali, za razliku od bioskopa, na ovom tabletu moći ćete da uživate i bez prekida, jer on i čuva vaše zdravlje emitujući najmanju moguću količinu „plave svjetlosti“.

 

Pametna baterija za cijeli dan omogućiće vam da „bindžujete“ svoje omiljene emisije od svitanja do sumraka. Najveća baterija na jednom Galaxy tablet uređaju, napravljena je da zaista traje cijeli dan. Čak i posle toga, ne morate da stajete. Nastavite da radite sve što poželite, a svoj tablet dopunite na superbrzom punjaču. Uz to, njegova S Pen olovka napravljena je tako da pruža osjećaj stabilnosti i visoke udobnosti. Ima ultranisku stopu kašnjenja, zahvaljujući kojoj imate utisak da pišete pravom olovkom. A kada završite, samo je prislonite uz magnet sa zadnje strane svog tableta i jednostavno je odložite do sljedeće upotrebe. 

 

Iskoristite priliku da nabavite do sada najmoćniji Samsung tablet, lagan, tanak i nevjerovatno izdržljiv. Učinite to među prvima i Samsung će vas obradovati poklonom, Book cover futrolom za poseban ugođaj! 

 

Pravila promocije

 

Galaxy
Tab S7 | S7+

Galaxy Tab S7 i S7+

Pretprodaju novog Samsung Galaxy Tab S7 ili Samsung Galaxy Tab S7+ možete izvršiti na web stranicama sledećih Samsung ovlašćenih partnera: