Ukoliko si i ti jedan od onih koji najviše uživaju kada se zabavljaju ili rade na velikom ekranu, obradovaće te činjenica da su Galaxy Tab S7 ili S7+ modeli tablet uređaja sada dostupni. Dodatno, ukoliko se odlučiš da ih nabaviš pre svih, očekuje te divan poklon – book cover futrola, koja će ti pružiti mogućnost da maksimalno iskoristiš performanse ovih moćnih uređaja.

Ovi najnapredniji Galaxy tableti promeniće način na koji se zabavljaš, ali i način na koji obavljaš sve svoje zadatke. Galaxy Tab S7 i S7+ donose ti mogućnost da uživaš na ultraglatkom ekranu. Međutim, kad god to poželiš, možeš ih transformisati u uređaje vrhunskih PC performansi i uživati u radu na pravoj tastaturi. I S Pen olovka brzog odziva je uvek tu, nadohvat ruke, za sve beleške koje poželiš da napraviš. 

Ovi modeli donose najbolje što kategorija tableta može da ponudi - još veći, svetliji i brži ekran. Pri stopi osvežavanja ekrana od 120 Hz, on gotovo trenutno reaguje. Dok gledaš ili skroluješ, ovaj ekran vrši inteligentno podešavanje datog sadržaja i na taj način štedi tvoju bateriju.

Poseban ugođaj osetićeš tokom gledanja sadržaja na ovim uređajima. Kristalnočista i moćna slika na najvećem Super AMOLED ekranu i superjasan zvuk, učiniće da se osećaš kao u pravom bioskopu. Ali, za razliku od bioskopa, na ovom tabletu moći ćeš da uživaš i bez prekida, jer on i čuva tvoje zdravlje emitujući najmanju moguću količinu „plave svetlosti“.

Pametna baterija za ceo dan omogućiće ti da „bindžuješ“ svoje omiljene emisije od svitanja do sumraka. Najveća baterija na jednom Galaxy tablet uređaju, napravljena je da traje zaista ceo dan. Čak i posle toga, ne moraš da staješ. Nastavi da radiš sve što poželiš, a svoj tablet dopuni na superbrzom punjaču. 

Uz to, njegova S Pen olovka napravljena je tako da pruža osećaj stabilnosti i visoke udobnosti. Ima ultranisku stopu kašnjenja, zahvaljujući kojoj imaš utisak da pišeš pravom olovkom. A kada završiš, samo je prisloni uz magnet sa zadnje strane svog tableta i jednostavno je odloži do sledeće upotrebe. 

Iskoristi priliku da nabaviš do sada najmoćniji Samsung tablet, lagan, tanak i neverovatno izdržljiv. Učini to među prvima i Samsung će te obradovati poklonom, Book cover futrolom za poseban ugođaj! 

Uslove promocije možeš pronaći ovde.

Galaxy
Tab S7 | S7+

Note20 Note20

Pretprodaju novog Samsung Galaxy Tab S7 ili Samsung Galaxy Tab S7+ možete izvršiti na web stranicama sledećih Samsung ovlašćenih partnera: