Promocija bele tehnike: Opusti se, produžili smo radno vreme servisnog tima!

Više ne moraš da brineš o uzimanju slobodnog dana za popravku uređaja bele tehnike. Produžili smo radno vreme ovlašćenih servisera za kućne intervencije, koje sada radnim danom traje od 9 do 21h, a vikendom od 10 do 18h. Servis baš kada tebi odgovara!
Važi od 01/05/2019 do 31/12/2020
Opusti se, produžili smo radno vreme servisnog tima!

Više ne moraš da brineš o uzimanju slobodnog dana za popravku uređaja bele tehnike. Sada uz Samsung vrhunske uređaje želimo da ti pružimo i vrhunsku uslugu onda kada tebi to odgovara.

 

Zato smo produžili radno vreme ovlašćenih servisera za kućne intervencije, za sve uređaje bele tehnike, osim usisivača i neugradnih mikrotalasnih pećnica.

 

Samsung servisni tim omogućava zakazivanje dolazaka tokom radnih dana od jutra do večeri, kao i tokom oba dana vikenda! 

 

Radno vreme servisera koji dolaze u kućne intervencije je radnim danom, od ponedeljka do petka, u periodu od 9 do 21h, a subotom i nedeljom od 10 do 18h. Poslednji dnevni termin za dolazak servisnog tima radnim danom je do 20h.

 

Kućne intervencije Samsung ovlašćenog servisera možeš dogovoriti pozivom servisnoj podršci na 011 321 6899.

 

Promocija važi na području Republike Srbije od 1.5. do 31.10.2019.

 

Promocija važi na području Beograda od 1.5.2019. do 31.12.2020.

samsung anytime service
Vaše vreme je previše dragoceno da biste propustili piće sa kolegama, preskočili dejt ili izostali sa dečije priredbe. Samsung servis to zna i zato radi i nakon 17h, kao i vikendom. Nema na čemu!

*Napomena: Korisnik može zatražiti kućnu intervenciju tokom vikenda, tako što je telefonski ugovori najkasnije u petak do 14h. Svi zahtevi za kućne intervencije koji budu primljeni nakon tog vremena biće prebačeni na ponedeljak.