Uživajte u vremenu provedenom kod kuće i budite bez brige, čak i u slučaju potrebe za popravkom vašeg Samsung televizora ili uređaja bijele tehnike. U želji da vaše korisničko iskustvo sa Samsung uređajima podignemo na još viši nivo, mi dolazimo kod vas, onda kada to vama odgovara. Zato smo produžili radno vrijeme Samsung servisnog tima za kućne intervencije, koji omogućava zakazivanje dolazaka tokom radnih dana od jutra do večeri, kao i tokom vikenda! 

 

Radno vrijeme servisera koji dolaze u kućne intervencije je radnim danom, od ponedeljka do petka, u periodu od 8 do 21 h, a subotom od 9 do 16 h. Posljednji dnevni termin za dolazak servisnog tima radnim danom je do 20 h. Kućne intervencije Samsung ovlašćenog servisera možete da dogovorite pozivom servisnoj podršci na 020 405 888. Za dolazak vikendom, potrebno je dogovoriti intervenciju najkasnije u petak do 14 h.

*Promocija važi na području Republike Crne Gore od 01.06. do 30.06.2020.

**Promocija važi za sve uređaje bijele tehnike, osim usisivača i neugradnih mikrotalasnih rerni.

***Korisnik može da zatraži kućnu intervenciju tokom vikenda, ako je telefonski ugovori najkasnije u petak do 14 h. Svi zahtjevi za kućne intervencije koji budu primljeni nakon tog vremena, biće prebačeni na ponedjeljak.