Ukoliko ste pravi esteta, ukoliko uređenju svog doma pristupate sa posebnom pažnjom, kao da svaki komad namještaja ima vrijednost izložbenog eksponata, sigurni smo da vaš prostor zaslužuje više od običnog TV-a. Vaš prostor zaslužuje TV koji je uvijek vrijedan pogleda, bez obzira na to da li je uključen ili ne. TV koji je odraz vas i onoga što volite. A to je The Frame! I sigurni smo da je ovo jedan od idealnih trenutaka da ga nabavite. Ukoliko od 05. oktobra do 15. novembra odlučite da svoje parče raja upotpunite izvrsnim The Frame televizorom, na poklon dobijate jedinstveni Soundbar HW-S40T presvučen dizajnerskom tkaninom za dodatni ugođaj.

 

Ono što The Frame čini tako posebnim jeste njegov umjetnički režim rada koji vam nudi mogućnost da svoj dom pretvorite u prostor koji odiše atmosferom umjetničke galerije. Iskusite moderan način prikazivanja svoje umjetničke kolekcije, a možete birati da to budu djela svjetske umjetnosti ili vaše lične fotografije. Imate i dodatnu mogućnost da ga prilagodite svom stilu, jer nudi veliki izbor prilagodljivih okvira u puno boja. Izaberite idealan okvir prema svom enterijeru, ukusu ili umjetničkom djelu – jednostavno i lako zahvaljujući magnetima za postavljanje i skidanje okvira. I naravno, kvalitet slike je vrhunski – najbolje od onoga što vam QLED tehnologija može pružiti. Uživaćete u nevjerovatno realističnim bojama koje čak i pod širokim uglom gledanja zadržavaju bogatstvo detalja i teksture.

 

Vaš novi The Frame televizor upotpuniće idealan poklon koji vam je spremio Samsung – Soundbar HW-S40T, „All in one” sistem sa dva zvučnika i visokotonca ugrađena u njegov vitak okvir, tako da ga možete postaviti bilo gdje u sobi kako biste uživali u čistom audio doživljaju.

 

Promocija traje od 05.10. do 15.11.2020. ili do isteka zaliha i odnosi se na kupovinu The Frame televizora iz 2020. godine čija je dijagonala 55’’ ili veća. Kako biste ostvarili pravo na poklon potrebno je da registrujete svoju kupovinu na ce.promotion@samsung.com, a detaljan spisak uređaja i više informacija možete pronaći ovdje.

 

Kako biste ostvarili pravo na 5 godina garancije, uređaj mora da bude registrovan na internet stranici samsung5godinagarancija.me najkasnije 15 dana od datuma kupovine. Akcija važi od 1.10.2020. do 31.12.2020. Kompletan spisak proizvoda na promociji potražite na stranici samsung5godinagarancija.me.

The Frame 2020

Upoznajte „uramljeni” TV

TV kada je uključen. Umjetnost kada je isključen. Dizajniran je da izgleda kao okvir slike. Uz to, uživajte i u kvalitetnoj slici. Zahvaljujući Samsung Quantum Dot tehnologiji boje imaju 100% trodimenzionalni opseg, dok Dual LED tehnologija povećava kontrast na osnovu temperature pozadinskog osvjetljenja radi postizanja savršenog tona.

HW-S40T 2.0Ch Soundbar

Dizajn „sve u jednom”

Dizajniran je tako da prirodan zvuk dopire do svakog dijela prostorije. Zvučni sistem osmišljen je da bude dio vašeg doma. Sa završnim detaljima kompanije Kvadrat, spojem prirodnog izgleda, dimenzija i trajnosti, stvoren je bezvremenski dizajn ovog soundbar-a. Tekstura i njegov zaobljeni dizajn ispuniće vizuelnom i audio ljepotom vaš dom.