Ukoliko si pravi esteta, ukoliko uređenju svog doma pristupaš sa posebnom pažnjom, kao da svaki komad nameštaja ima vrednost izložbenog eksponata, sigurni smo da tvoj prostor zaslužuje više od običnog TV-a. Tvoj prostor zaslužuje TV koji je uvek vredan pogleda, bez obzira na to da li je uključen ili ne. TV koji je odraz tebe i onoga što voliš. A to je The Frame! I sigurni smo da je ovo jedan od idealnih trenutaka da ga nabaviš. Ukoliko od 05. oktobra do 15. novembra odlučiš da svoje parče raja upotpuniš izvrsnim The Frame televizorom, na poklon dobijaš jedinstveni Soundbar HW-S40T presvučen dizajnerskom tkaninom za dodatni ugođaj.

 

Ono što The Frame čini tako posebnim jeste njegov umetnički režim rada koji ti nudi mogućnost da svoj dom pretvoriš u prostor koji odiše atmosferom umetničke galerije. Iskusi moderan način prikazivanja tvoje umetničke kolekcije, a možeš birati da to budu dela svetske umetnosti ili tvoje lične fotografije. Imaš i dodatnu mogućnost da ga prilagodiš svom stilu, jer nudi veliki izbor prilagodljivih okvira u puno boja. Izaberi idealan okvir prema svom enterijeru, ukusu ili umetničkom delu – jednostavno i lako zahvaljujući magnetima za stavljanje i skidanje okvira. 

 

I naravno, kvalitet slike je vrhunski – najbolje od onoga što QLED tehnologija može da ti donese. Uživaćeš u neverovatno realističnim bojama koje čak i pod širokim uglom gledanja zadržavaju bogatstvo detalja i teksture. Vaš novi The Frame upotpuniće idealan poklon koji je spremio Samsung – Soundbar HW-S40T, "All in one" sistem sa dva zvučnika i visokotonca ugrađena u njegov vitak okvir, tako da ga možeš postaviti bilo gde u sobi kako bi uživao u čistom audio doživljaju.

 

Promocija traje od 05.10. do 15.11.2020. ili do isteka zaliha i odnosi se na kupovinu The Frame televizora iz 2020. godine čija je dijagonala 55’’ ili veća. Kako bi ostvario pravo na poklon potrebno je da registruješ svoju kupovinu na ce.promotion@samsung.com najkasnije 15 dana od dana kupovine, a detaljan spisak uređaja i više informacija možeš pronaći ovde.

 

Kako biste ostvarili pravo na 5 godina garancije, uređaj mora da bude registrovan na internet stranici samsung5godinagarancija.rs najkasnije 15 dana od datuma kupovine. Akcija važi od 1.10.2020. do 31.12.2020. Kompletan spisak proizvoda na promociji potražite na stranici samsung5godinagarancija.rs.

The Frame 2020

Upoznaj „uramljeni” TV

TV kada je uključen. Umetnost kada je isključen. Dizajniran je da izgleda kao okvir slike. Uz to, uživaj i u kvalitetnoj slici. Zahvaljujući Samsung Quantum Dot tehnologiji boje imaju 100% trodimenzionalni opseg, dok Dual LED tehnologija povećava kontrast na osnovu temperature pozadinskog osvetljenja radi postizanja savršenog tona.

HW-S40T 2.0Ch Soundbar

Dizajn „sve u jednom”

Dizajniran je tako da prirodan zvuk dopire do svakog dela prostorije. Zvučni sistem osmišljen je da bude deo tvog doma. Sa završnim detaljima kompanije Kvadrat, spojem prirodnog izgleda, dimenzija i trajnosti stvoren je bezvremeni dizajn ovog soundbar-a. Tekstura i njegov zaobljeni dizajn ispuniće vizuelnom i audio lepotom tvoj dom.