TV PROMOCIJA: KUPI SAMSUNG TV I UŽIVAJ UZ HBO GO DO 12 MESECI!

Odaberi svoj QLED ili UHD i na poklon dobijaš vaučer za korišćenje HBO GO usluge, da uživaš u gledanju hit filmova i serija.

*Vaučer za 12 meseci korišćenja HBO GO uz kupljeni QLED Q80, Q90/Q95, 8K.

*Vaučer za 9 meseci korišćenja HBO GO uz kupljeni QLED Q60 ili Q70. 

*Vaučer za 6 meseci korišćenja HBO GO uz kupljeni UHD TU8000 ili TU8500. 

 

Uživaj više u vremenu provedenom kod kuće uz izvanredan kvalitet slike odabranog QLED ili UHD modela i gledaj do godinu dana hit filmove i serije na HBO GO.


Samsung QLED modeli donose inovacije po kojima se razlikuju od svih ostalih. 8K rezolucija QLED modela donosi na ekran 33 miliona piksela koji daju izvanredno jasnu sliku sa bojama, kontrastima i dubinom za neverovatno vizuelno iskustvo. QLED modele serije Q90 i Q95 odlikuje superiorna vidljivost svakog detalja dostupna uz funkciju Direct Full Array 16X, koja precizno kontroliše pozadinsko osvetljenje i oživljava svaki delić slike i omogućava prikazivanje svake scene do najsitnijih detalja.  Zahvaljujući Quantum Dot tehnologiji prisutnoj kod QLED serije Q80 uživaćeš u realnim, pravim i 100%  vidljivim bojama i u tamnim i u svetlim kadrovima slike. QLED modele serije Q70 odlikuje sjajna vidljivost svakog detalja dostupna uz funkciju Direct Full Array 4X, koja upravlja pozadinskim osvetljenjem i omogućuje prikazivanje svake scene do najsitnijih detalja i dublje crne nijanse. QLED serija Q60 zahvaljujući moćnom Quantum procesoru rezolucije 4K pruža jasniju sliku, a osvetljenost i jačinu zvuka prilagođava prostoriji i slici prikazanoj na ekranu. Uz moćnu i pametnu tehnologiju, izvanredan kvalitet slike i neverovatnu funkcionalnost – QLED televizori pomeraju sve granice. QLED modeli zasnivaju se na Quantum dot tehnologiji koja je jedinstvena na tržištu i pruža vrhunsko iskustvo gledanja sadržaja na velikom ekranu.


UHD  televizori omogućavaju ti bolji kvalitet slike koji će te oduševiti. Svaki detalj ćeš sa lakoćom primetiti i u najtamnijim ili najsvetlijim kadrovima. Specijalni čip omogućava prikazivanje prirodnih boja koje će ti dati utisak kao da sadržaj gledaš uživo. Uživaj u jasnim i oštrim slikama uz 4K UHD rezoluciju. Samsungovi 4K UHD televizori imaju 4x više piksela od FHD televizora.


Savremen i uglađen dizajn UHD televizora prirodno ispunjava konture tvog prostora svojom prefinjenošću. Zato ulepšaj svoj enterijer i obezbedi sebi još bolji doživljaj gledanja omiljenog sadržaja. Tanak, moderan i jednostavan! 
Kupi Samsung televizor i čeka te do 12 meseci uživanja u hit filmovima i serijama na HBO GO!


Kako bi pravo na vaučer bilo ostvareno, moraš registrovati svoju kupovinu slanjem sledećih podataka na e-adresu ce.promotion@samsung.com i to u roku od 14 dana od datuma izdavanja računa: ime, prezime, e-adresa, prikaz (sken) fiskalnog računa sa prodajnog mesta, model i serijski broj uređaja.Nakon uspešne registracije, vaučer se šalje korisniku putem mejla u roku od najviše 14 dana.

 

Promocija traje od 2.7. do 16.8.2020. ili do isteka zaliha i odnosi se na kupovinu naznačenih QLED i UHD televizora iz 2019. i 2020. godine.


Detalje i uslove promocije možeš pronaći ovde.

 

Tvoj vaučer kod iskoristi klikom na link: AKTIVIRAJ SVOJ HBO GO NALOG 

 

Nakon aktivacije naloga preuzmi HBO GO aplikaciju za svoj mobilni telefon, tablet ili Smart TV ili gledaj HBO GO sadržaje na računaru putem hbogo.rs.

 

Za aktivaciju HBO GO usluge potrebna je kreditna kartica. Tokom trajanja poklon perioda ništa neće biti naplaćeno. Ukoliko želiš da nastaviš sa korišćenjem HBO GO usluge nakon poklon perioda, ista se naplaćuje od strane i shodno uslovima kompanije HBO. Vaučer možeš iskoristiti najkasnije do 30.9.2020. 

Kupi Samsung TV i uživaj uz HBO GO do 12 meseci