Promocija mobilnih telefona: Novi telefon za nove letnje uspomene!

Galaxy J6 po ceni od 32.990 rsd
Važi od 02/07/2018 do 31/07/2018 Isteklo
promocija Galaxy J6 mobilnih telefona

Za najbolje letnje uspomene neophodan je dobar pametni telefon! Zato ove godine, ne zaboravi da pored kofera spakuješ i telefon koji pravi savršene selfije, ima pregršt memorije za sve putne aplikacije i sve letnje foto i video uspomene! 

Tim povodom, Samsung ti je omogućio da najnovijeg člana Galaxy porodice, Samsung Galaxy J6, sada kupiš po ceni od 32.990 rsd* i otpočneš svoju letnju avanturu! 

Reč je o telefonu koji kombinuje impresivan Super AMOLED infinity displej sa dodatnim karakteristikama poput čitača otiska prstiju, što ovaj uređaj čini najpraktičnijim i telefonom sa najviše stila iz Galaxy J serije. 

Novi Galaxy J6 dolazi sa očaravajućim 5.6-inčnim Super AMOLED beskonačnim ekranom (Infinity Display), zaštitnim znakom Galaxy pametnih telefona, koji objedinjuje visok kvalitet slike i živopisne boje. Beskonačni ekran pruža iskustvo gledanja video-zapisa kao u bioskopu, dok bogate boje čine gledanje filmova i igranje igara upečatljivijim i ugodnijim. 

Osmišljen je kako bi bio na usluzi tebi koji vodiš užurbani način života. Galaxy J6 omogućava otključavanje uređaja pomoću čitača otiska prsta bez prethodnog „buđenja“ uređaja, a za neprekidan rad tokom čitavog dana poseduje bateriju kapaciteta 3000 mAh. Pokreće ga snažan 1.6GHz osmojezgarni procesor, čime omogućava izvršavanje zahtevnijih zadataka, kao što je prikazivanje video-zapisa visoke rezolucije. Za dodatnu fleksibilnost zadužena su 3 GB radne memorije, 32 GB interne memorije, kao i ulaz za microSD karticu. 

To nije sve, jer je ovaj telefon napravljen posebno za stvaranje fantastičnih selfija i fotografija. Uređaj ima zadnju i prednju kameru od 13MP i 8MP i integriše snažan selfi fokus u realnom vremenu. Takođe, tu je i prednji LED blic, što znači da možeš fotkati jasne i elegantne selfije danju ili noću, bez obzira na osvetljenje. Osim toga, možeš dodati i postojeće AR stikere, što će ti omogućiti da na jedinstven način personalizuješ fotografije i podeliš ih sa porodicom i prijateljima. 

Izaberi svoj pravi telefon za ovo leto i raspitaj se o detaljima ponude kod svog operatera.

*Preporučena maloprodajna cena

Modeli uključeni u promociju

Galaxy J6 (Dual SIM)

Galaxy J6 zlatni Crni Galaxy J6 lila galaxy j6
Select the Colors
Zlatna
Capacity
Capacity
Capacity