Promocija kuhinjskih uređaja: Prolećni specijaliteti iz Samsung kuhinje!

Za najlepši deo godine pripremili smo specijalnu prolećnu ponudu i poklon! Kupi jedan ili više ugradnih kuhinjskih uređaja minimalne vrednosti 59.000 RSD i na poklon dobijaš WMF set posuđa vrednosti 12.000 RSD!*

*Približna maloprodajna vrednost
Važi od 27/03/2020 do 26/04/2020 Isteklo
Promocija kuhinjskih uređaja: Prolećni specijaliteti iz Samsung kuhinje!

Da li je i tebi proleće najlepši deo godine? Nama jeste, i zato želimo da uz moderne Samsung ugradne kuhinjske uređaje tvoj život učinimo lepšim i jednostavnijim, a kuvanje i pripremanje hrane pretvorimo u uživanje za celu porodicu.  Nova generacija Samsung ugradnih kuhinjskih uređaja svojim dizajnom i stilom uklapa se u moderan stil svake kuhinje. Istovremeno, nove tehnologije odražavaju inovativni Samsung duh i orijentaciju premu stvaranju naprednih rešenja u uređajima koji život i boravak u kuhinji čine lakšim i ugodnijim.

 

Da spremno dočekaš pripremu raznih prolećnih specijaliteta i većih obroka za najdraže, na raspolaganju su ti Samsung ugradne rerne sa Dual Cook Flex tehnologijom! Napredna Dual Cook Flex tehnologija sadrži dva nivoa pečenja u rerni i fleksibilna vrata, što donosi novu dimenziju fleksibilnog kuvanja u tvoj život. Dva nivoa pečenja možeš upotrebljavati nezavisno sa različitim nivoima temperature i vremenskim podešavanjima, ali ako želiš, takođe možeš i čitavu rernu upotrebiti kao celinu za pripremanje veće količine hrane. Dodatnu pogodnost tokom pripremanja hrane donose i Samsung ugradne ploče sa Virtual Flame tehnologijom, koje omogućuju lakšu i intuitivniju kontrolu prikaza plamena i temperature kuvanja. Virtual Flame Tehnologija osigurava jednostavnu vizuelnu kontrolu prikaza plamena, jer poseduje LED diode koje svetle poput pravog gasnog plamena i tako jasno označavaju nivo toplote za intuitivnije kuvanje.

 

Kada je kuvanje i uživanje za stolom završeno, na scenu stupa revolucionarna WaterWall tehnologija dostupna u Samsung ugradnim mašinama za pranje posuđa. WaterWall tehnologija čisti svaki ugao svakog suda, ne trošeći vreme niti vodu na predispiranje. Revolucionaran učinak čišćenja nastaje stvaranjem brišućeg zida vode pod visokim pritiskom koji prekriva teško dostupna mesta u donjoj rešetki, tamo gde često stavljate najprljavije posuđe.

 

Kako bi upotpunili tvoj vrhunski doživljaj pripremanja hrane, uz promociju Samsung ugradnih kuhinjskih uređaja, očekuje te i poklon u obliku luksuznog i visokokvalitetnog WMF seta posuđa – za još bolje kuvanje i više uživanja za prolećnom trpezom!

 

Da ostvariš pravo na poklon, registruj svoju kupovinu slanjem sledećih podataka na e-adresu ce.promotion@samsung.com i to u roku od 30 dana od datuma izdavanja računa: ime, prezime, e-adresa, kućna adresa (zbog dostave poklona), prikaz (sken) fiskalnog računa sa prodajnog mesta, model i serijski broj uređaja. 

 

Promocija traje od 27. marta do 26. aprila 2020.

 

Više informacija o promociji i uslovima učešća pronađi ovde.

Prolećni specijaliteti iz Samsung kuhinje!

Za sto pun ukusne hrane

Ugradna rerna sa fleksibilnim vratima (NV7000N)

Zahvaljujući Dual Cook Flex tehnologiji uživačeš u potpunoj fleksibilnosti pripremanja više različitih jela u jednoj rerni, odjednom! Koristeći vrata koja se otvaraju na dva načina, možeš istovremeno pripremati posebna jela u gornjoj i donjoj zoni, uz odvojene postavke temperature. Veliki kapacitet rerne od 75 l omogućava da istovremeno pripremaš više jela za zabavu ili da ispečeš veliki komad mesa za prolećno porodično okupljanje.

Ugradna pećnica s fleksibilnim vratima (NV7000N)

Kuvaj više odjednom!

Ugradna pametna ploča sa Virtual Flame tehnologijom (NZ6000K)

Uz lakše i intuitivnije kontrole prikaza plamena i temperature sa Virtual Flame tehnologijom, na ploči je dostupan Flex Zone Plus raspored prostora uz koji možeš lako kuvati veće količine hrane ili više različitih jela. Ovaj izuzetno široki prostor može primiti posuđe raznih veličina, a možeš odrediti njihov broj, veličinu i oblik. Zato se sve kuva ravnomerno uz minimalnu potrošnju energije i bez nepokrivenih zona.

Ugradna pametna ploča s Virtual Flame tehnologijom (NZ6000K)

Revolucionarno pranje!

Ugradna mašina za suđe sa WaterWall tehnologijom

Uz revolucionarnu WaterWall tehnologiju i čišćenje stvaranjem brišućeg zida vode, dostupan je i Zone Booster sa najširom zonom čišćenja, koji delotvorno uklanja teško uklonive i slepljene ostatke hrane sa posuđa, samo jednim pranjem. Za dodatno uživanje u blistavo čistom posuđu, na raspolaganjuti je i funkcija automatskog sušenja koja na kraju ciklusa pranja otvara vrata, čime se osigurava izlazak pare i bolji rezultati sušenja posuđa.

Ugradna mašina za suđe s WaterWall tehnologijom