Promocija bele tehnike: 5 godina garancije

Mnogo toga se može dogoditi za pet godina, zato vam dajemo 5 godina garancije na sve Samsung frižidere, mašine za pranje veša i određene usisivače
Važi od 02/09/2019 do 01/12/2019 Isteklo
Promocija bele tehnike: 5 godina garancije

Mnogo toga se može dogoditi za pet godina! Ali, ukoliko kupite neki od Samsung modela frižidera, mašina za pranje veša ili određenih usisivača od 02.09. do 01.12.2019, uz njih dobijate i pet godina bezbrižnosti zato što vjerujemo u kvalitet naših proizvoda.

 

Samsung frižidere odlikuje mnoštvo inovacija, koje su stvorene kako bi vam olakšale život. Namirnice će vam uvijek biti na dohvat ruke, zahvaljujući naprednim pregradama i fiokama s maksimalnim kapacitetom. Uz revolucionarni Triple Cooling sistem hlađenja i nezavisnu kontrolu temperature neće doći do miješanja mirisa različite hrane u frižideru. Takođe, uz No Frost tehnologiju koja omogućava višestruki protok vazduha i istovremeno hlađenje svakog odjeljka u svakoj pregradi, vaše namirnice će duže zadržavati svježinu, bez gomilanja leda. Uz sve to, Samsung frižideri odišu jednostavnošću i elegancijom, čineći vašu kuhinju mjestom u kome ćete rado provoditi vrijeme i potpuno uživati.


Ukoliko se odlučite za kupovinu Samsung QuickDrive™ mašine za veš, bićete u prilici da prepolovite vrijeme pranja i udvostručite vrijeme za sebe! Pored uštede vremena (i do 50%) manja je i potrošnja energije (do 20%), bez ugrožavanja efikasnosti pranja*. Takođe, QuickDrive™ mašina za veš, ima Q-Drum™ glavni bubanj i pozadinsku ploču koji se okreću nezavisno, zahvaljujući čemu se odjeća dinamičnije okreće. Rezultat je brzo, moćno, a nježno pranje. Ali to nije sve! Samsung QuickDrive™ mašine za veš imaju AddWash™ vrata koja omogućavaju da jednostavno i brzo dodate zaboravljenu odjeću nakon pokretanja ciklusa. AddWash™ vrata se otvaraju samo kada je temperatura u bubnju ispod 50°C.

 

Na promociji su i određeni Samsung usisivači, poznati po naprednoj tehnologiji, snažnom usisavanju i veoma lakom korišćenju. Po lakoći korišćenja izdvajaju se Samsung POWERbot usisivači koje možete pustiti da sami usisavaju dok ih kontrolišete putem mobilnog telefona. Zahvaljujući Visionary Mapping tehnologiji usisivač sam izračunava najefikasniju putanju čišćenja, izbjegava prepreke, a uz snažno usisavanje pružaju izvanredno čišćenje doma. Samsung POWERstick usisivači sa elegantnim, tankim dizajnom, štede prostor i vrijeme. Na promociji su i usisivači sa kanisterom, jednostavni za korišćenje i čišćenje od tepiha do tvrdih podova.

 

Kompletan spisak proizvoda potražite na stranici samsung5godinagarancija.me i odaberite one koji vam najviše nedostaju u vašem domu.

 

Da biste ostvarili pravo na 5 godina garancije,  uređaj mora biti registrovan na internet stranici samsung5godinagarancija.me najkasnije 60 dana od dana kupovine.

 

  U slučaju da su vam potrebne bilo kakve dodatne informacije, možete ih dobiti putem korisničkog servisa:020 405888, po cijeni lokalnog poziva za fiksnu i mobilnu mrežu.

 

 

*Testirano na modelu WW8800M u poređenju sa modelom WW8500K. Štedi i do 50% vremena u ciklusu za pranje pamuka na 40°C sa pola punjenja, sa učinkom pranja unutar ±2%, na osnovu podataka kompanije Intertek. 

*Trajanje ciklusa može varirati u zavisnosti od snabdevanja vodom i težine/vrste veša.