Promocija bele tehnike: 5 godina garancije na belu tehniku i određene usisivače

Mnogo toga može da se dogodi za 5 godina, zato vam dajemo 5 godina garancije na Samsung uređaje bele tehnike i određene usisivače
Važi od 02/09/2019 do 01/12/2019 Isteklo
Promocija bele tehnike:  5 godina garancije na belu tehniku i određene usisivače

Mnogo toga može da se dogodi za pet godina! Ali, ukoliko kupite neki od  Samsung modela frižidera, mašina za pranje veša ili određenih usisivača od 02.09. do 01.12.2019., uz njih dobijate i pet godina bezbrižnosti zato što verujemo u kvalitet naših proizvoda.

Samsung frižidere odlikuje mnoštvo inovacija, koje su stvorene kako bi vam olakšale život. Namirnice će vam uvek biti na dohvat ruke, zahvaljujući naprednim pregradama i ladicama s maksimalnim kapacitetom. Uz revolucionarni Triple Cooling sistem hlađenja i nezavisnu kontrolu temperature neće doći do mešanja mirisa različite hrane u frižideru.
Takođe, uz No Frost tehnologiju koja omogućava višestruki protok vazduha i istovremeno hlađenje svakog odeljka u svakoj pregradi, vaše namirnice će duže zadržavati svežinu, bez gomilanja leda. Uz sve to, Samsung frižideri odišu jednostavnošću i elegancijom, čineći vašu kuhinju mestom u kome ćete rado provoditi vreme i potpuno uživati.

Ukoliko se odlučite za kupovinu Samsung QuickDrive™ mašine za veš, bićete u prilici da prepolovite vreme pranja i udvostručite vreme za sebe! Pored uštede vremena (i do 50%) manja je i potrošnja energije (do 20%), bez ugrožavanja efikasnosti pranja*. Takođe, QuickDrive™ mašina za veš, ima Q-Drum™ glavni bubanj i pozadinsku ploču koji se okreću nezavisno, zahvaljujući čemu se odeća dinamičnije okreće. Rezultat je brzo, moćno, a nežno pranje. Ali to nije sve! Samsung QuickDrive™ mašine za veš imaju AddWash™ vrata koja omogućavaju da jednostavno i brzo dodate zaboravljenu odeću nakon pokretanja ciklusa. AddWash™ vrata se otvaraju samo kada je temperatura u bubnju ispod 50°C.

Na promociji su i određeni Samsung usisivači, poznati po naprednoj tehnologiji, snažnom usisavanju i veoma lakom korišćenju.
Po lakoći korišćenja izdvajaju se Samsung POWERbot usisivači koje možete pustiti da sami usisavaju dok ih kontrolišete putem mobilnog telefona. Zahvaljujući Visionary Mapping tehnologiji usisivač sam izračunava najefikasniju putanju čišćenja, izbegava prepreke, a uz snažno usisavanje pružaju izvanredno čišćenje doma.
Samsung POWERstick usisivači sa elegantnim, slim dizajnom, štede prostor i vreme.
Na promociji su i usisivači sa kanisterom, jednostavni za korišćenje i čišćenje od tepiha do tvrdih podova.

Kompletan spisak proizvoda potražite na stranici samsung5godinagarancija.rs i odaberite one koji nedostaju u vašem domu.

Kako biste ostvarili pravo na 5 godina garancije,  uređaj mora biti registrovan na internet stranici samsung5godinagarancija.rs najkasnije 60 dana od dana kupovine.

U slučaju da su vam potrebne bilo kakve dodatne informacije, možete ih dobiti putem korisničkog servisa: 011 321 6899, po ceni lokalnog poziva za fiksnu i mobilnu mrežu.

 

*Testirano na modelu WW8800M u poređenju sa modelom WW8500K. Štedi i do 50% vremena u ciklusu za pranje pamuka na 40°C sa pola punjenja, sa učinkom pranja unutar ±2%, na osnovu podataka kompanije Intertek.

*Trajanje ciklusa može da varira u zavisnosti od snabdevanja vodom i težine/vrste veša.

Svežije i dostupnije

Hrana je sočnija, svežija i na dohvat ruke

Savremenog dizajna i inovativne tehnologije, Samsung Food Showcase frižider savršeno odgovara potrebama modernog domaćinstva. Zahvaljujući dvostrukim vratima koja čuvaju svežinu, namirnice su pametno organizovane i uvek dostupne.

Promocija bele tehnike

Prepustite i uživajte

Samsung QuickDrive™ poštuje vaše vreme

QuickDrive™ veš mašina skraćuje vreme pranja i do 50% i potrošnju energije do 20%, bez ugrožavanja efikasnosti pranja. Q-Drum™ ima glavni bubanj i pozadinsku ploču koji se okreću nezavisno, zahvaljujući čemu se odeća dinamičnije okreće, pokrenuta dvostrukim silama. Rezultat je brzo, moćno, a ipak nežno pranje.

Snažni i samostalni

Temeljno čiste da mi ne bismo morali

Samsung robot usisivači uz pomoć napredne tehnologije temeljno održavaju podove vašeg doma čistim. Skeniraju i detektuju veoma uske ili male prepreke na širem prostoru. Kada se kreću uz ivice, aktivira se Edge Clean Master tehnologija koja prepoznaje uglove prostorije i temeljno čisti ivice i uglove zahvaljujući četki koja se nalazi veoma blizu prednjeg dela uz 10% veću snagu usisavanja u odnosu na performansu istog modela u Max, Normal i Quiet načinu rada.