Promocija Galaxy J6 - Dupliraj uspomene!


Kupi J6 i dobijaš na poklon Micro SD karticu od 32 GB!
Važi od 20/08/2018 do 20/09/2018 Isteklo
promocija mobilni gtelefon galaxy j6

Da li se često susrećeš sa situacijom da tvoj telefon nema dovoljno mesta za čuvanje svih fajlova, fotografija i uspomena koje praviš? Sada možeš da odahneš, jer ukoliko kupiš novi Galaxy J6 telefon, dobijaš na poklon Micro SD karticu od 32 GB!  Potrudili smo se da ti omogućimo više mesta za sve ono što ti je važno da čuvaš na svom novom telefonu: fotke, klipove i muziku! 

Uz svoj novi Galaxy J6 bićeš u prilici da uživaš u živopisnoj slici na ekranu do same ivice uređaja. Njegov Infinity Super AMOLED ekran maksimalno koristi raspoloživi prostor ekrana za potpuno intezivan vizuelni doživljaj. 

Ovaj telefon posebno je stilizovan za život u pokretu. Sa svojim lepim glatkim oblinama i besprekornom završnom obradom, Galaxy J6 savšeno stoji u ruci. Možeš izabrati jednu od četiri atraktivne boje uređaja, onu koja najbolje odgovara tvom stilu i temperamentu. 

Takođe, ovaj ekran idealan je za obavljanje više aktivnosti odjednom, kao što su igre, slanje poruka i surfovanje internetom. App Pair ti omogućava da istovremeno gledaš video-snimke i koristiš program za poruke, bez potrebe da sklanjaš pogled sa poruka.

galaxy j6 promocija dupliraj uspomene

Dodaj dozu kreativnosti svojim fotografijama. Galaxy J6 poseduje brojne funkcije kamere i kreativne filtere koji bez odsjaja oživljavaju ono što snimaš.

Uredi svoje fotografije i video-snimke da bi ispričao svoju sopstvenu priču i organizovao ih po temama. Dodajući svoje sadržaje, možeš ih lako kategorizovati i podeliti sa prijateljima i porodicom zahvaljujući poboljšanim funkcijama.    

Galaxy J6 (Dual SIM)

Galaxy J6 zlatni Crni Galaxy J6 lila galaxy j6
Select the Colors
Zlatna
Capacity
Capacity
Capacity

I ono što je najvažnije, dobićeš duplo više memorije za čuvanje podataka. Galaxy J6 se isporučuje sa do 15 GB memorijskog prostora u računarskom oblaku Samsung Cloud, pa svoje sadržaje možeš čuvati bezbedno i pri ruci kad god i gde god da ti zatrebaju. A samo dok traje ova ponuda dobijaš na poklon i Micro SD karticu od 32 GB!  Duplo više mesta za čuvanje onoga što ti je vredno!