Promocija mobilnih telefona - Galaxy J7, J5, J3 i A5: Nova godina nove cene!

Samsung Galaxy J7, Galaxy J5, Galaxy J3 i Galaxy A5
Važi od 15/01/2018 do 01/11/2018 Isteklo
Promocija mobilnih telefona - Galaxy J7, J5, J3 i A5: Nova godina nove cene!

Početak nove godine je vreme kada svodimo račune, kada se zapitamo šta smo sve postigli, a šta nas još čeka, šta nam nedostaje da bi nam život bio još bogatiji i lepši. I ne postoji bolji trenutak u godini da se ponovimo i opremimo novim telefonom, koji će nas učiniti spremnim za sve predstojeće avanture i uzbudljive trenutke sa nama najdražim ljudima!

Iz tog razloga, Samsung je odlučio da obeleži početak nove godine novim, trajno nižim cenama za neke od svojih najaktulenijih modela mobilnih telefona.

Samsung Galaxy J7 sada je dostupan po novoj ceni za 2018: od 36.990 din! Ako si ljubitelj selfija, ovo je pravi telefon za tebe. Sa ovim telefonom moći ćeš da praviš jasne i živopisne selfije svaki put, sa više preciznih detalja čak i pri slabijem osvetljenju, a uz pomoć prenjeg LED i selfi bliceva. Zahvaljujući dobroj RAM memoriji od 3 GB, internoj memoriji od 16/32 GB i proširivoj memoriji do 256 GB, Galaxy J7 može da se pohvali brzim odzivom i odličnom brzinom rada.

Samsung Galaxy J5 dolazi po ceni već od 31.990 din.  Još jedan od moćnih predstavnika J serije, koga krasi superiorna metalna završna obrada i koji će idealno nalegati u tvojoj ruci, bilo da kucaš poruke ili praviš selfije. Zadnja kamera F1.7 sa 13 MP daje jasne fotografije sa više detalja pri slabijem osvetljenju, dok njen intuitivni interfejs omogućava fotkanje jednom rukom zahvaljujući dugmetu za blendu koje se pomera, tako da možeš da slikaš dok još nameštaš pozu ili tek kadriraš scenu.

Zatim Galaxy J3, već od 24.990 din. Ovaj telefon poseduje 2.5D zaštitu stakla na HD ekranu od 5,0 inča za dodatnu izdržljivost i predstavlja odličan izbor za one koji žele odličan nivo kvaliteta i cene.

Ili pak, ukoliko si ljubitelj Galaxy A telefona, obrati pažnju na to da u 2018. godini Galaxy A5 dolazi po novoj ceni, od 39.990 din, a Galaxy A3 po ceni od 34.990 din. Ovo je serija telefona sa poleđinom od veoma čvrstog 3D stakla i ekranom optimalne veličine, koji se savršeno stapaju u elegantni dizajn. Prijatno leže u ruci i izgledaju skladno i simetrično iz svakog ugla, a zahvaljujući moćnoj kameri od 16 MP bićeš u mogućnosti da uhvatiš sve važne trenutke i sačuvaš ih onako kako zaista izgledaju.

Odaberi svoj novi mobilni telefon za 2018. godinu i saznaj više o uslovima prodaje kod zvaničnih Samsung partnera u Srbiji.

 

Promocija važi kod naših partnera:

Logo partnera prodaja samsung telefona nova godina nove cene
Proizvodi uključeni u promociju