Promocija mobilnih telefona: Kupi Galaxy S9 | S9+ i dobijaš paket pun poklona!

Bežični punjač, auto držač za telefon, auto punjač i 1 godinu osiguranja u slučaju oštećenja ekrana.
Važi od 23/04/2018 do 29/05/2018 Isteklo
samsung nacionalna promocija kupi galaxy s9 i s9+

Ako želiš novi Samsung Galaxy S9 | S9+ telefon, Samsung se potrudio da uz telefon dobiješ i pun paket poklona. Kupovinom dok traje ova posebna ponuda, dobijaš potpuno besplatno bežični punjač, auto punjač, auto držač za telefon i jednu godinu osiguranja u slučaju oštećenja ekrana – sve što ti je potrebno kako bi mogao nesmetano da uživaš u svim novimana koje ovaj telefon donosi.

Uz Galaxy S9 | S9+, moći ćeš da praviš  fotografije koje ostavljaju bez daha, podjednako dobre na dnevnom svetlu i u uslovima slabog osvetljenja.  Dvostruka blenda na ovom telefonu ima sočivo koje se prilagođava poput ljudskog oka. Sposobno je da se sa lakoćom automatski menja u skladu sa različitim uslovima osvetljenja  – zahvaljujući čemu fotografije izgledaju odlično i po svetlu i po mraku, i po danu i noći.

Ali, to nije sve! Ova kamera donosi i funkcionanost super usperenog snimanja, pa sada možeš da zabeležiš  sve najdraže momente prikazane u svim delićima sekunde. Uz to, možeš dodaj muziku na ovaj video ili ga pretvoriti u GIF i šerovati jednostavnim klikom sa dugima.

Novina je i to sada možeš napraviti i virtuelnu verziju sebe u formi AR emotikona i to koristeći samo jednostavni selfi.  Uživaćeš u izražavanju svojih osećanja u vidu spostvenih emotikona i njihovom oživljavanju u prepiskama sa prijateljima.

Galaxy S9 | S9+ donosi i novi doživljaj zvuka. Možeš jasno da pratiš akciju zahvaljujući jasnom zvuku sa stereo AKG zvučnika, a dodatni Dolby Atmos efekat isporučuje bogat i živopisan zvuk, dajući ti doživljaj gledanja videa kao u bioskopu.

A da nikada ne ostaneš bez energije tu su bežični punjač i auto-punjač koje dobijaš na poklon, dok uz njih dolaze i praktični auto-držač za telefon, kao i 1 godina osiguranja u slučaju oštećenja ekrana telefona.

samsung nacionalna promocija bežični punjač, auto punjač i osiguranje u slučaju oštećenja

Dopadaju ti se noviteti koje donosi Galaxy S9 | S9+, onda je vreme i da ih probaš! Neka tvoj stari telefon postane prošlost, uzmi novi sa kojim ćeš zakoračiti u nezaboravne, nove avanture!

Preporučena maloprodajna vrednost poklona i uštede prilikom oštećenja ekrana, iznosi 29.000 din.

Više informacija o promociji saznaj na: www.samsungsp.eu/rs