Promocija mobilnih telefona: Samsung osiguranje tvog Galaxy S9 i S9+

Kupi Galaxy S9 | S9+ telefon, besplatno registruj svoj uređaj i dobijaš 1 godinu osiguranja
Važi od 16/04/2018 do 31/12/2018 Isteklo
samsung osiguranje u slučaju oštećenja galaxy s9 i s9+ telefona

Lom i oštećenje ekrana spadaju u jedne od najneugodnijih okolnosti koje te mogu zadesiti kao vlasnika telefona. Verovatno ti se bar jednom u životu desila ovakva situacija i znaš kakav je osećaj kada ostaneš bez telefona koji čuva sve tvoje dragocene trenutke.

Zato što neprestano težimo da unapredimo korisničko iskustvo i brinemo o svojim potrošačima pružajući im vrhunsku uslugu, Samsung je odlučio da uz kupovinu svakog novog Galaxy S9 i S9+ telefona, pruži kupcima i mogućnost da u slučaju loma, ekran zamene po ceni od 99 €*.  Bez ovog osiguranja, regularna cena zamene polomljenog ekrana telefona iznosi približno 300 €*.

Dodatni servis koji pokriva oštećenje ekrana moguće je iskoristiti za sve uređaje kupljene do 31.12.2018. kod ovlašćenih Samsung prodavaca, koji su uspešno registrovani na stranici www.samsungsp.eu u roku od 7 dana od datuma kupovine. Registracija uređaja je potpuno besplatna.

Uz Galaxy S9 | S9+, moći ćeš da praviš fotografije koje ostavljaju bez daha, podjednako dobre na dnevnom svetlu i u uslovima slabog osvetljenja. Dvostruka blenda na ovom telefonu ima sočivo koje se prilagođava poput ljudskog oka. Sposobno je da se sa lakoćom automatski menja u skladu sa različitim uslovima osvetljenja – zahvaljujući čemu fotografije izgledaju odlično i po svetlu i po mraku, i po danu i noći.

Ali, to nije sve! Ova kamera donosi i funkcionalnost super usporenog snimanja, pa sada možeš da zabeležiš sve najdraže momente prikazane u svim delićima sekunde. Uz to, možeš da dodaš muziku na ovaj video ili ga pretvoriš u GIF i šeruješ jednostavnim klikom sa drugima. 

Novina je i to što sada možeš napraviti i virtuelnu verziju sebe u formi AR emotikona i to koristeći samo jednostavni selfi. Uživaćeš u izražavanju svojih osećanja u vidu spostvenih emotikona i njihovom oživljavanju u prepiskama sa prijateljima. 

Dopadaju ti se noviteti koje donosi Galaxy S9 | S9+? idi do Prodavnice i kupi odmah i možeš da se u potpunosti i mirne glave prepustiš uživanju u svom novom telefonu. A o nezgodama i neželjenim situacijama brinemo mi!