gigatron popust na samsung mobilne telefone

5.000 RSD POPUSTA NA TVOJ OMILJENI SAMSUNG TELEFON!
KAKO TI ZVUČI?

Želiš novi telefon i popust od 5.000 RSD? Na pravom si putu! U periodu od 29. 10. do 05. 11. 2018. godine izaberi jedan od Samsung telefona iz Galaxy J, A, S ili Note serije i kupi ga online preko Gigatron web shop-a. Prilikom kupovine unesi promo-kod SM5000 i cena će ti automatski biti umanjena za 5.000 RSD. Važno je samo da osnovna cena tvog budućeg telefona bude veća od 20.000 RSD. Ne zaboravi: popust važi samo za online kupovinu i ne može se iskoristiti u Gigatron prodavnicama ili prilikom poručivanja telefonom.
Pogledaj uputstvo za unos promo-koda.


Samsung je Galaxy J, A, S i Note serijama odgovorio na želje i potrebe najšireg kruga korisnika. Drugim rečima, među ovim telefonima ćeš sigurno pronaći model koji je stvoren baš za tebe - bez obzira na to da li voliš da fotkaš ili si ljubitelj društvenih mreža ili voliš da provodiš sate uz dobru muziku ili si kreativna osoba iz koje naviru genijalne ideje. Ako ne možeš da se odlučiš, u nastavku možeš saznati više o svakoj seriji ponaosob.

Izaberi najbolji telefon za sebe

Galaxy J

Elegantan i pristupačan

Telefon modernog dizajna koji će dodatno naglasiti tvoj stil. Opremljen je Super AMOLED ekranom na kojem će, zahvaljujući živopisnim bojama i savršenom kontrastu, sve izgledati perfektno.
Za bezbednost i privatnost svega što čuvaš u telefonu je zadužen čitač otiska prsta, a tu je i tehnologija prepoznavanja lica.

galaxy j mobilni telefoni

Galaxy A

Proširi svoj pogled

Galaxy A je telefon koji će voleti sve što voliš i ti – od dugih šetnji uz tvoju omiljenu muziku, preko uživanja u filmovima i snimanja fenomenalnih selfi fotografija, pa sve do poslovnih izazova. Galaxy A seriju odlikuju moderan i sofisticiran dizajn, odlična kamera i fantastičan Super AMOLED ekran. Galaxy A svaki trenutak pretvara u lepe uspomene.

galaxy a mobilni telefoni

Galaxy S

Sve što želiš

S kao super, kao savršeno, kao sve… Telefoni iz Galaxy S serije namenjeni su najzahtevnijim korisnicima koji ne prihvataju kompromise i žele samo najbolje od svega što mobilna industrija može da ponudi. Pusti film i beskonačni Super AMOLED ekran će te bukvalno uvući u sliku. Pokreni kameru i ona će te zadiviti svojim neverovatnim mogućnostima i sposobnošću da zabeleži život. Pokreni igru i osetićeš impresivnu grafičku i procesorsku snagu. Zgrabi Galaxy S i osetićeš moć koju nijedan drugi telefon ne može da ti pruži.

galaxy j mobilni telefoni

Galaxy Note

Supermoćni telefon

Galaxy Note serija je unela revoluciju u svet pametnih telefona. Galaxy Note je pametniji od bilo kog drugog pametnog telefona. On je savršen muzičar, besprekoran fotograf, neprevaziđen zabavljač i genijalni kreativac,
ali i nezamenjivi poslovni partner. Zahvaljujući revolucionarnoj S Pen digitalnoj olovci, Galaxy Note se ne plaši čak ni najvećih poslovnih izazova, prezentacija, grafikona, tabela… Njegov prostrani Super AMOLED ekran bez ivica nikada neće dozvoliti da tvoje ideje i ilustracije ostanu nezabeležene.

galaxy note mobilni telefoni