Od sada uz vrhunski QLED i PUHD Samsung televizor dolazi i besplatna instalacija u domu korisnika.**

Uz svaki kupljeni QLED i PUHD TV u periodu promocije imaš pravo na besplatnu instalaciju istog u svom domu. Instalacija se može obaviti ili na specijalno dizajniranom postolju uređaja ili na zidu.

U uslugu je uključena besplatna dostava direktno od tvog prodavca gde je kupljen uređaj, raspakivanje, postavljanje QLEDa i PUHDa na nosač (zidni ili standardni), zatim početno postavljanje, podešavanje, ažuriranje softvera kao i stručno objašnjenje od strane ovlašćenog Samsung osoblja. Upoznaj sve mogućnosti tvog TV-a. Uz to, ako imaš bilo koji stari TV uređaj koji ti nije potreban ili je neispravan, rado ćemo ga umesto tebe odneti na EE otpad i ekološki ga zbrinuti, sve samo da imaš što manje briga.

Zidni nosač možeš kupiti ili kod svog ovlašćenog prodavca gde je kupljen QLED i PUHD TV ili od Samsung instalatera prilikom same montaže. 

Sve što treba da uradiš za uslugu instalacije jeste da je zatražiš prilikom kupovine kod tvog ovlašćenog prodavca Samsung QLED i PUHD TV-a. Zatraži svoju besplatnu instalaciju kod Samsung partnera prilikom kupovine.

Nakon što nam ostaviš svoj kontakt, Samsung tehničar će te kontaktirati i dogovoriti termin za dostavu i instalaciju.

Zaviri u budućnost uz QLED televizore.

Samsung QLED televizori prikazuju više od milijardu boja pri bilo kom osvetljenju, zahvaljujući Quantum Dot tehnologiji koja koristi inovativnu leguru. Uživaj u novom, neprevaziđenom iskustvu gledanja uz Q Color koji 100% reprodukuje volumen boje i Q Contrast koji donosi fenomenalan pogled s više dubine i jačim kontrastima. Q HDR omogućava ti da vidiš ono što drugi ne mogu i pronađeš najmanje detalje koji su nekada ostajali skriveni u tamnim senkama ili obasjani jarkom svetlošću. 

Sve što ti je potrebno sada se nalazi na ekranu. Bilo da se radi o filmovima, igrama ili emitovanju uživo, uz Smart Hub uključi televizor i kontroliši ceo sadržaj pomoću jednog daljinskog upravljača. Podeli sadržaj sa svog pametnog telefona, tableta ili računara. Uz Smart View možeš direktno preusmeriti sadržaj s uređaja na ekran Samsung televizora tako da svi možete da uživate u njemu.

Kontakt i informacije na: +381 11 321 68 99

*Samo za područje Beograda i Novog Sada.
TV nosač nije uključen u besplatnu instalaciju. Korisnik treba sam da ga kupi, ili kod prodavca gde je kupio TV ili od Samsung instalatera prilikom montaže.
Maksimalna visina do koje je moguća montaža na zid je do 180cm Premeštanje utičnica, dovlačenje struje, montaža antene i provlačenje antenskih kablova nije uključeno u uslugu. Korisnik treba da ima pripremljeno mesto gde će se izvršiti montaža. Građevinski radovi nisu uključeni u uslugu.
** Dostava se odnosi na uređaje preuzete kod Samsung ovlašćenog prodavca na teritoriji Beograda i Novog Sada.
Instalacija i edukacija se odnose na pružanje usluge na lokaciji krajnjeg korisnika na teritoriji Beograda i Novog Sada.
Partneri u promociji:
Emmezeta, Tehnomanija, Tandem, WinWin, Comtrade, Gigatron, drugi ovlašćeni parnteri

lista modela lista modela

*Promocija važi za PUHD2019, PUHD2018, PUHD2017 & QLED2017 uređaje kupljene do 31.07.2020. godine

Proizvodi uključeni u promociju

 

Televizori