TV promocija: Produžen osećaj bezbrižnosti. Zagarantovano!

5 godina garancije na UHD i QLED televizore iz 2018. godine
Važi od 01/10/2018 do 31/12/2018 Isteklo
5 godina garancija na UHD i QLED tv

Ukoliko je došlo vreme da svoj dom osvežite novim televizorom koji će doneti zabavu za sve ukućane – ovo je pravi trenutak za to! Dobijate 5 godina garancije na Samsung UHD i QLED televizore iz 2018. godine, kao i 10 godina bez ,,Burn-in” efekta. 

5 godina garancije na UHD i QLED televizore iz 2018. godine važi za proizvode kupljene u periodu od 1.10. do 31.12.2018. 10 godina garancije bez ,,Burn-in” efekta važi za QLED televizore iz 2018. godine kupljene u ovom periodu. 

,,Burn-in” efekat je pojava dvostruke slike koja je trajni nedostatak u delovima TV ekrana koji može da nastane zbog prikazivanja iste slike ili scene tokom dužeg vremenskog perioda. 

QLED televizori dobili su potvrdu vodeće nemačke asocijacije za ispitivanje i sertifikaciju elektronskih uređaja - Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE) zbog mogućnosti da proizvedu 100% volumena boje. To znači da su boje punije, izraženije i preciznije. QLED televizori imaju i sertifikat UHD Alliance koji potvrđuje da je televizor UHD Premium, kao i da verno prikazuje UHD sadržaj. 

Karakteristika Q Contrast pruža vam priliku da vidite sve u svakoj sceni, čak i kad je prostorija u kojoj se nalazite potpuno osvetljena. Širok raspon osvetljenosti i kontrasta omogućava vam da vidite ono što ranije niste mogli ni da naslutite. Sad su vam dostupni detalji kako u najsvetlijim, tako i u najtamnijim scenama. 

QLED televizori koriste Quantum dot tehnologiju i neorganski su: ekran ne gubi karakteristike tokom vremena i fantastični spektar boja i detalja koje vidite danas, videćete neizmenjene i u budućnosti. 

Takođe, nova jedinstvena nevidljiva konekcija sa samo jednim kablom omogućava vam da držite uređaje skrivene od pogleda tako što ćete ih povezati na jednom mestu - One Connect Box. 

Umesto crnog ekrana, oplemenite prostor novim, prilagodljivim ambijentalnim režimom koji je usklađen s enterijerom vašeg stana.

QLED televizori vam pružaju priliku da pratite vremensku prognozu, najnovije novinske naslove preko interaktivne pozadine ili da prikazujete fotografije sa svog telefona čime pretvarate dnevnu sobu u ličnu galeriju. Preko telefona možete, takođe, da puštate muziku i doprinesete atmosferi svakog svog dana. 

Univerzalni vodič ne samo da vam prikazuje popularne emisije i sadržaje, već preporučuje sadržaje posebno prilagođene vašim interesovanjima tako što ih analizira tokom poslednjih nekoliko meseci. 

SmartThings pretvara vaš televizor u centar za sve vaše pametne uređaje u domaćinstvu, od frižidera do mobilnog telefona. Donosi vam jednostavnu interakciju i omogućava vam da kontrolišete i nadgledate svoj pametni dom na inteligentan način. 

Novi Samsung UHD modeli televizora promeniće vaša očekivanja od gledanja televizije. 

Sve što gledate izgledaće bolje i uverljivije, živopisnije i stvarnije. Višeslojna podešavanja kontrasta i doživljaj dubine i trodimenzionalnosti koji on stvara ostaviće vas bez daha. 

Fantastičnu udobnost vam omogućava kontrola svih povezanih uređaja jednim daljinskim upravljačem, mogućnost glasovne kontrole i naročito opcija povezivanja mobilnog telefona i televizora preko Smart View aplikacije, pri čemu vaš mobilni telefon preuzima funkciju daljinskog upravljača. 

Svi sadržaji vidljivi su na jednom ekranu preko opcije One Depth! Možete pristupiti različitim izvorima sadržaja i pregledati program pre nego što se odlučite koji je onaj kome ćete posvetiti svoje vreme. 

Uživajte u realističnim bojama kristalno jasne slike, nenadmašnoj osvetljenosti, senkama, funkcijom automatskog podešavanja dubine i vidljivosti svih detalja! Minimalističkog i elegantnog dizajna, jednako atraktivni uključeni i isključeni, Samsung UHD televizori pružaju superiorno vizuelno iskustvo, tako da sadržaji izgledaju kao u prirodi. 

Odaberite svoj omiljeni tip Samsung UHD ili QLED televizora i uživajte u neograničenim mogućnostima najsavremenije tehnologije koja je prilagođena vama. 

Promocija traje od 1.10. do 31.12.2018.

Detalji promocije i spisak modela dostupni su na www.samsung5godinagarancija.rs