Promocija mobilnih telefona: Proslavi kraj škole uz novi telefon!

Izaberi svoj Galaxy A6 ili A6+
Važi od 07/06/2018 do 20/06/2018 Isteklo
Izaberi svoj Galaxy A6 ili A6+

Kraj škole je period koji zaslužuje da se posebno obeleži. Čim čuješ poslednje školsko zvono u ovoj godini, to je znak da počinju najbolje letnje avanture! Gde god da se uputite, na more, planinu ili kod rođaka u neku od velelepnih svetskih metropola, dobar telefon za kreiranje nezaboravnih letnjih uspomena je neophodan!

Upravo za ovu priliku, Samsung je pripremio posebnu ponudu aktuelnih modela: Galaxy A6 i A6+ po ceni od 44.990 rsd* i 37.990 rsd*.

Požuri i raspitaj se o svim detaljima ponude.

Ovi telefoni takođe nude užitak gledanja bez ograničenja, sa sAMOLED ekranom koji praktično nema ivice i odlikuje se živopisnom rezolucijom i neverovatnim kontrastom. Sada možeš uživati u impresivnom i neometanom iskustvu.

Njihov beskrajni ekran prosto ćeš obožavati, a zahvaljujući ergonomskom obliku, nećeš ga ispuštati iz ruku.

a6 i a6+ za kraj školske godine

Beskonačni ekran je duži od ekrana na prethodnim modelima, tako da možeš da čitaš i gledaš sadržaj sa manje skrolovanja. Bilo da proveravaš društvene mreže ili čitaš članak u novinama, videćeš više sadržaja odjednom i odmoriti palčeve.

Snimanje neverovatnih fotografija pomoću Galaxy A6 i A6+ jednostavno je kao dodirivanje blende. Dvostruka prednja kamera stavlja fokus na tebe i tvoje prijatelje tako da možeš da zabeležiš trenutke na nov način. A sa zadnjom kamerom od 16 MP i okruženje će takođe biti svetlo i jasno. Dodaj čar i zabavu svojim selfijima pomoću “Live focus” režima, koji zamućuje pozadinu, stvarajući “bokeh”, a ti i tvoji prijatelji postajete istaknuti u prvom planu. Nakon toga, možeš da podesiš nijanse fokusa baš kako želiš. A ako uključiš “Beauty” efekat pre fotografisanja, selfiji će biti još spektakularniji.

Novina koju donose su tri nivoa osvetljenja. Povećaj jasnoću onoga što snimaš, uz Galaxy A6/A6+ sa tri nivoa prilagođavanja prednjeg blica kako bi se izbeglo narušavanje slike i bleštanje dok praviš selfi danju i noću. Budi siguran da će tvoje slike ostati svetle bez obzira gde snimaš. Opremljeni sa kamerom od 16/24MP sa bržim, širokim otvorom blende F1.9, daće tvojim fotografijama bolje osvetljenje prilikom snimanja u tamnijim okruženjima.

Ovi telefoni pomoći će ti da učiniš svoje fotografije maštovitim. Dodaj dozu kreativnosti sa različitim režimima kamere, nalepnicama i kreativnim filterima, kako bi oživeo ono što snimaš i organizovao svoje slike i video zapise po temama. A onda ih podeli sa svojim prijateljima!

Izaberi svoj pravi telefon za ovo leto.

 

*Preporučena maloprodajna cena