Promocija mobilnih telefona: Dobar razlog za slavlje!

Dobar razlog za slavlje! Uz kupljeni Galaxy S10 ili S10+ kod ovlašćenih Samsung partnera poklanjamo tablet Galaxy TAB A 10.1“ (Wi-Fi). Vrednost poklona iznosi 25.990 rsd.*

*Važi do isteka zaliha.
Važi od 01/10/2019 do 08/11/2019 Isteklo
Promocija mobilnih telefona: Dobar razlog za slavlje!

Tokom promotivnog perioda želimo da uz Samsung uređaje, vaš život učinimo lepšim i prijatnijim. Zato vas uz kupovinu mobilnih telefona Galaxy S10 ili S10+ očekuje vredan poklon – tablet Galaxy TAB A10.1" (Wi-Fi)!

 

Generacija Galaxy S10 telefona se svojim inovacijama, odličnim performansama i dizajnom izdvaja od svih drugih. Galaxy S10 i S10+ telefoni su potpuno redizajnirani, poseduju najinovativniji Galaxy ekran do sada, odlične performanse i karakteristike kamera kao i usavršenu bezbednost pri upotrebi. Uz veći broj kamera i vaše fotografije sada mogu biti bolje. Zato iskoristite prednosti ultraširoke kamere za fotografije sa vidnim poljem od 123 stepena ili inteligentan sistem koji će vam tokom snimanja predložiti kompozicije slika i automatski optimizovati podešavanja kamere. Za laku i brzu upotrebu, kao i bezbednost svih vaših fotografija i podataka na telefonu, uvedena je i funkcija otključavanja ekrana jednostavnim dodirom i detekcijom otiska vašeg prsta. Tu je i Wireless PowerShare funkcija koja vam daje mogućnost da podelite napajanje svog telefona s drugim uređajima.


Iskoristite sjajnu priliku i uz kupljeni Galaxy S10 i S10+ mobilni telefon, obezbedite sebi i poklon tablet Galaxy TAB A10.1“ (Wi-Fi). Vrednost poklona iznosi 25.990 rsd. (*iskazana vrednost poklona predstavlja preporučenu maloprodajnu cenu i ista se razlikuje shodno poslovnoj politici maloprodajnih partnera).


Bez obzira da li radite ili se zabavljate sa Samsung mobilnim uređajima, zakoračite u budućnost i idite korak dalje ispred svih!


Promocija traje od 1.10. do 8.11.2019. ili do isteka zaliha.

 

Pravila i uslove promocije pročitajte ovde, a politiku zaštite podataka možete videti ovde.

Registruj svoj proizvod ovde

NAPOMENA ZA PRAVNA LICA: Pre registracije potrebno je preuzeti i popuniti Izjavu krajnjeg korisnika. Potpisan dokument priložiti prilikom registracije.

Za sva pitanja i informacije u vezi registracionog procesa možete nas kontaktirati svakog radnog dana u periodu od 09h do 17h, na brojeve telefona 063/31 13 72 i 063/31 08 93, kao i na e-mail adresu samsung@50godinainovacija.com

Galaxy Tab A 10.1" (Wi-Fi)

Performanse koje drže korak sa tobom

Napravili smo tablet koji je ne samo elegantan i multifunkcionalan, već i nije skup. Tablet sa ekranom i specifikacijama koje savršeno odgovaraju svim multimedijalnim sadržajima. Njegova debljina ispod vrhunske metalne površine iznosi samo 7,5 mm. Izaberi boju po sopstvenoj želji i uklopi je u svoj životni stil: zlatna, srebrna ili crna.

Pronađi svoj Galaxy: Pogledaj performanse i specifikacije i izaberi cenu koja tebi odgovara. Galaxy Tab A (2019., 10,1 inča) se isporučuje sa 2 GB RAM-a i 32 GB ROM-a. Ne moraš brisati sadržaj jer se memorija jednostavno proširuje pomoću microSD kartice za još 512 GB.

Galaxy Tab A (2019., 10,1 inča) ima unapređen audio-sistem sa dva zvučnika i omogućava ti da slušaš omiljenu muziku preko aplikacije Spotify, ali i mnogo drugih mogućnosti kada si raspoložen za bogatu i vernu reprodukciju zvuka. Uz trodimenzionalni okružujući zvuk koji pruža Dolby Atmos, potpuno ćeš se uživeti u dešavanja na ekranu.

Samsung Galaxy Tab A 10.1"

Kupi svoj Galaxy telefon i učestvuj u promociji