Promocija mobilnih telefona: Uz kupljeni Galaxy S10 ili S10+ na poklon Galaxy TAB A!

Puno je razloga za slavlje, jer već 50 godina delimo strast prema inovacijama sa vama. Zato proslavimo zajedno uz specijalni poklon! Uz kupljeni Galaxy S10 ili S10+ poklanjamo tablet Galaxy TAB A 10.1“ (Wi-Fi). Vrednost poklona iznosi 25.990 rsd.*

*Važi do isteka zaliha.
Važi od 01/10/2019 do 31/10/2019
Samsung slavimo 50 godina

Proslavimo zajedno 50 godina Samsung inovacija i stvaranja. U mesecu slavlja želimo da uz Samsung uređaje, vaš život učinimo lepšim i prijatnijim.  Zato vas tokom oktobra uz kupovinu mobilnih telefona Galaxy S10 ili S10+ očekuje vredan poklon – tablet Galaxy TAB A10.1" (Wi-Fi)!

 

Generacija Galaxy S10 telefona se svojim inovacijama, odličnim performansama i dizajnom izdvaja od svih drugih. Galaxy S10 i S10+ telefoni su potpuno redizajnirani, poseduju najinovativniji Galaxy ekran do sada, odlične performanse i karakteristike kamera kao i usavršenu bezbednost pri upotrebi. Uz veći broj kamera i vaše fotografije sada mogu biti bolje. Zato iskoristite prednosti ultraširoke kamere za fotografije sa vidnim poljem od 123 stepena ili inteligentan sistem koji će vam tokom snimanja predložiti kompozicije slika i automatski optimizovati podešavanja kamere. Za laku i brzu upotrebu, kao i bezbednost svih vaših fotografija i podataka na telefonu, uvedena je i funkcija otključavanja ekrana jednostavnim dodirom i detekcijom otiska vašeg prsta. Tu je i Wireless PowerShare funkcija koja vam daje mogućnost da podelite napajanje svog telefona s drugim uređajima.


Iskoristite sjajnu priliku i uz kupljeni Galaxy S10 i S10+ mobilni telefon, obezbedite sebi i poklon tablet Galaxy TAB A10.1“ (Wi-Fi). Vrednost poklona iznosi 25.990 rsd. (*iskazana vrednost poklona predstavlja preporučenu maloprodajnu cenu i ista se razlikuje shodno poslovnoj politici maloprodajnih partnera).


Bez obzira da li radite ili se zabavljate sa Samsung mobilnim uređajima, zakoračite u budućnost i idite korak dalje ispred svih!


Promocija traje od 1.10. do 31.10.2019. ili do isteka zaliha.

 

Pravila i uslove promocije pročitajte ovde, a politiku zaštite podataka možete videti ovde.

Registruj svoj proizvod ovde

NAPOMENA ZA PRAVNA LICA: Pre registracije potrebno je preuzeti i popuniti Izjavu krajnjeg korisnika. Potpisan dokument priložiti prilikom registracije.

Za sva pitanja i informacije u vezi registracionog procesa možete nas kontaktirati svakog radnog dana u periodu od 09h do 17h, na brojeve telefona 063/31 13 72 i 063/31 08 93, kao i na e-mail adresu samsung@50godinainovacija.com

Galaxy Tab A 10.1" (Wi-Fi)

Performanse koje drže korak sa tobom

Napravili smo tablet koji je ne samo elegantan i multifunkcionalan, već i nije skup. Tablet sa ekranom i specifikacijama koje savršeno odgovaraju svim multimedijalnim sadržajima. Njegova debljina ispod vrhunske metalne površine iznosi samo 7,5 mm. Izaberi boju po sopstvenoj želji i uklopi je u svoj životni stil: zlatna, srebrna ili crna.

Pronađi svoj Galaxy: Pogledaj performanse i specifikacije i izaberi cenu koja tebi odgovara. Galaxy Tab A (2019., 10,1 inča) se isporučuje sa 2 GB RAM-a i 32 GB ROM-a. Ne moraš brisati sadržaj jer se memorija jednostavno proširuje pomoću microSD kartice za još 512 GB.

Galaxy Tab A (2019., 10,1 inča) ima unapređen audio-sistem sa dva zvučnika i omogućava ti da slušaš omiljenu muziku preko aplikacije Spotify, ali i mnogo drugih mogućnosti kada si raspoložen za bogatu i vernu reprodukciju zvuka. Uz trodimenzionalni okružujući zvuk koji pruža Dolby Atmos, potpuno ćeš se uživeti u dešavanja na ekranu.

Samsung Galaxy Tab A 10.1"

Kupi svoj Galaxy telefon i učestvuj u promociji