Pojačajte svoj doživljaj

Iskoristite promociju i osvježite svoj prostor očaravajućom bojom i nevjerovatnim zvukom.

 

Kupovinom QLED Q80T ili Q95T na poklon dobijate 50% popusta na kupovinu soundbar zvučnika* i 12 mjeseci uživanja uz HBO GO sadržaj! 

 

*Izbor dostupnih soundbar zvučnika provjerite na prodajnom mjestu.

 

Vaučer i link za registraciju za 12 mjeseci HBO GO usluge i više informacija pronađite ovdje

 

Naši pikseli ne sagorijevaju od rada. Garantujemo 10 godina bez „Burn-in” efekta na vašem QLED televizoru. Promocija se odnosi na kupovinu svih QLED 4K modela iz 2019. i 2020. godine. Kako biste ostvarili pravo na garanciju, potrebno je da registrujete vašu kupovinu na ce.promotion@samsung.com, a detaljan popis uređaja i više informacija možete pronaći na ovdje

 

Promocija traje od 2.7. do 16.8.2020. ili do isteka zaliha.

 

Zakoračite u uzbudljivi svijet živopisnih boja. Quantum Dot tehnologija pruža vam novu dimenziju gledanja sa preko milijardu boja. Uz pomoć inteligentnog 4K procesora imate mogućnost da na revolucionaran način uživate u modernom kvalitetu slike. 

 

QLED Q80T unosi realnost i stopostotnu vidljivost boja i u tamnim i u svijetlim kadrovima pomoću tehnologije kvantne tačke. Svaki detalj slike će vam biti prikazan do najsitnijih detalja. QLED modeli odlikuju se Direct Full Array 6X funkcijom koja pruža dublje crne nijanse i omogućava savršenu oštrinu svake scene na ekranu. Uz širu sliku dolazi i veće oduševljenje! Bićete bliže svakom sportskom prijenosu, osjetićete svaku filmsku eksploziju i uživaćete u realističnom prikazu svoje omiljene serije. Ako ste gejmer, pred vama je potpuno novo i jedinstveno iskustvo. Sada vas ništa neće usporavati. QLED televizor koristi FreeSync (VRR) tehnologiju koja skraćuje odziv na komandu i pruža igranje u realnom vremenu bez sjeckanja slike. Uživajte u svojim omiljenim igricama! 

 

Uz QLED Q95T doživite najmoćniju 4K rezoluciju ikada. Gdje god da sjedite, slika koju vam pruža QLED Q95T biće sjajna. Ovo vam omogućava savremena Ultra Viewing Angle tehnologija nove generacije. Slika na televizoru je uvijek sjajna, bez obzira na okruženje koje se mijenja, jer se ekran aktivno prilagođava automatskim podešavanjem osvijetljenosti. Bez obzira na doba dana ili sadržaj koji gledate, vaše iskustvo gledanja biće jedinstveno. 

 

Uz QLED televizore odličan spoj je Samsung soundbar zvučnik. Direktno iz Samsung Audio laboratorije, primjenom naprednih tehnoloških metoda od strane vrhunskih inženjera, rodio se jedinstven doživljaj koji donosi izuzetno izbalansiran zvuk u čitavoj prostoriji i ta kombinacija soundbar zvučnika i QLED TV-a donosi pravu harmoniju. Samsung soundbar zvučnik pruža vam mogućnost i za pametno slušanje putem aplikacije SmartThings preko koje u svoju mrežu pametnih uređaja možete da dodate zvučnike i tako obogatite svoj dom još jednim pametnim uređajem.

 

Kada je sve spremno za savršen ugođaj ispred televizora, onda vam je potreban sadržaj koji će da vas oduševi. Uz ovu akciju dobijate i 12 mjeseci gledanja sjajnih serija, filmova i crtaća iz HBO GO programa koje možete da gledate kad god poželite. Uživajte u vrhunskom sadržaju na svom novom ekranu!

Pojačajte svoj doživljaj uz sjajan zvuk

Nijanse za uživanje

QLED Q80T - Televizor nove generacije

Doživite ono što do sada niste mogli na konvencionalnim televizorima. Veći ekran i punija boja pružaju široku sliku i vrhunske scene vašeg omiljenog sadržaja. Funkcija ultraširokog ugla omogućava vam da ne morate da sjedite direktno ispred televizora. Sada je svako mjesto udobno za gledanje TV-a.

Nova realnost

QLED Q95T - Napredan zvuk u svim pravcima

QLED Q95T donosi bogate realne boje koje oživljavaju svaku nijansu. Tonovi se dinamično preslikavaju i pružaju živopisnu harmoniju između slike i zvuka. HDR10+ tehnologija reguliše podešavanje boja i kontrasta i pruža najbolje iskustvo gledanja.

Jedinstvena Quantum Dot tehnologija boje dočarava prizor sa 100% trodimenzionalnim opsegom!

Zvuk uživanja

Soundbar HW-Q70T - Zvuk koji će vas obuzeti

Uz čistiji zvuk svako iskustvo postaje nezaboravno. Sa prilagodljivim prostornim zvukom omogućava se jasan ton, čak i kad je zvuk tih. Tako se i veoma tihi dijalozi razgovjetno i jasno čuju. Prilagođen je profesionalnom režimu video-igara.

Jednostavno je povezivanje zvučnika sa TV-om putem Wi-Fi veze ili Bluetooth veze.
Lako povežite, pažljivo slušajte i maksimalno uživajte!