Iskoristi promociju i osveži svoj prostor očaravajućom bojom i neverovatnim zvukom. Kupovinom QLED Q80T ili Q95T dobijaš na poklon popust na kupovinu soundbara* i 12 meseci uživanja uz HBO GO sadržaj! 

 

*Izbor dostupnih soundbar zvučnika proveri na prodajnom mestu.

 

Vaučer i link za registraciju za 12 meseci HBO GO usluge i više informacija pronađi ovde

 

Za QLED TV iz serije 4K modela iz 2019. ili 2020. godine dobijaš i 10 godina garancije na „Burn-in“ efekat. Samsung linija inovativnih  televizora QLED nije podložna „zamrznutoj“ slici odnosno „Burn-in“ efektu. Kako biste ostvarili pravo na garanciju, potrebno je da registrujete vašu kupovinu na ce.promotion@samsung.com, a detaljan popis uređaja i više informacija možete pronaći ovde

 

Promocija traje od 2.7. do 16.8.2020. ili do isteka zaliha.

 

Zakorači u uzbudljivi svet živopisnih boja. Quantum Dot tehnologija pruža ti novu dimenziju gledanja sa preko milijardu boja. Uz pomoć inteligentnog 4K procesora imaš mogućnost da na revolucionaran način uživaš u modernom kvalitetu slike. 

 

QLED Q80T unosi realnost i stopostotnu vidljivost boja i u tamnim i u svetlim kadrovima pomoću tehnologije kvantne tačke. Svaki detalj slike će ti biti prikazan do najsitnijih detalja. QLED modeli odlikuju se funkcijom Direct Full Array 6X koja pruža dublje crne nijanse i omogućava savršenu oštrinu svake scene na ekranu. Uz širu sliku dolazi i veće oduševljenje! Bićeš bliže svakom sportskom prenosu, osetićeš svaku filmsku eksploziju i uživaćeš u realističnom prikazu tvoje omiljene serije. Ako si gejmer, pred tobom je potpuno novo i jedinstveno iskustvo. Sada te ništa neće usporavati. QLED televizor koristi FreeSync (VRR) tehnologiju koja skraćuje odziv na komandu i pruža igranje u realnom vremenu bez seckanja slike. Uživaj u svojim omiljenim igricama! 

 

Sa QLED Q95T doživi najmoćniju 4K rezoluciju ikada. Gde god da sediš, slika koju ti pruža QLED Q95T biće sjajna. Ovo ti omogućava savremena Ultra Viewing Angle tehnologija nove generacije. Slika na televizoru je uvek sjajna, bez obzira na okruženje koje se menja, jer se ekran aktivno prilagođava automatskim podešavanjem osvetljenosti. Bez obzira na doba dana ili sadržaj koji gledaš tvoje iskustvo gledanja će biti jedinstveno. 

 

Uz QLED televizore odličan spoj je Samsung soundbar. Direktno iz Samsung Audio laboratorije, primenom naprednih tehnoloških metoda od strane vrhunskih inženjera, rodio se jedinstven doživljaj koji donosi izuzetno izbalansiran zvuk u čitavoj prostoriji i ta kombinacija soundbara i QLED TV-a donosi pravu harmoniju. Samsung soundbar pruža ti mogućnost i za pametno slušanje putem aplikacije  SmartThings preko koje u svoju mrežu pametnih uređaja možeš da dodaš zvučnike i tako obogatiš svoj dom još jednim pametnim uređajem.

 

Kada je sve spremno za savršen ugođaj ispred televizora onda ti je potreban sadržaj koji će da te oduševi. Uz ovu akciju dobijaš i 12 meseci gledanja sjajnih serija, filmova i crtaća iz HBO GO programa koje možeš da gledaš kad god poželiš. Uživaj u vrhunskom sadržaju na tvom novom ekranu!

Pojačaj svoj doživljaj uz sjajan zvuk

Nijanse za uživanje

QLED Q80T - Televizor nove generacije

Doživi ono što do sada nisi mogao na konvencionalnim televizorima. Veći ekran i punija boja pružaju široku sliku i vrhunske scene tvog omiljenog sadržaja. Funkcija ultraširokog ugla omogućava ti da ne moraš da sediš direktno ispred televizora. Sada je svako mesto udobno za gledanje TV-a.

Nova realnost

QLED Q95T - Napredan zvuk u svim pravcima

QLED Q95T donosi bogate realne boje koje oživljavaju svaku nijansu. Tonovi se dinamično preslikavaju i pružaju živopisnu harmoniju između slike i zvuka. HDR10+ tehnologija reguliše podešavanje boja i kontrasta i pruža najbolje iskustvo gledanja.

Jedinstvena Quantum Dot tehnologija boje dočarava prizor sa 100% trodimenzionalnim opsegom!

Zvuk uživanja

Soundbar HW-Q70T - zvuk koji će te obuzeti

Uz čistiji zvuk svako iskustvo postaje nezaboravno. Sa prilagodljivim prostornim zvukom omogućava se jasan ton čak i kad je zvuk tih. Tako se i veoma tihi dijalozi razgovetno i jasno čuju. Prilagođen je profesionalnom režimu video-igara.

Jednostavno je povezivanje zvučnika sa TV-om putem Wi-Fi veze ili Bluetooth veze.
Lako poveži, pažljivo slušaj i maksimalno uživaj!