Duplo više uživanja!

Mnogo je dobrih razloga da u ovom trenutku nabavite svoj novi Samsung TV. Ukoliko u periodu od 2.10. do 15.11.2020. kupite bilo koji 8K TV ili QLED od 75” ili veći iz 2020, na poklon dobijate The Frame TV od 32”.

 

Samsung QLED televizori su nepogrešiv izbor. Zahvaljujući Dual LED tehnologiji, nijanse boja pozadinskog osvetljenja menjaju se prema temi onoga što gledate i prilagođavaju sadržaju, dok Quantum dot tehnologija pruža maksimalni, 100% trodimenzionalni opseg boja. Tu je i Multiple Voice Assistants, glasovna kontrola koja vam omogućava da putem glasovnih komandi brzo pristupite omiljenim sadržajima, dobijete odgovore na određena pitanja, pa čak i kontrolišete vaš TV i ostale povezane uređaje u domu. Dodatne pametne funkcionalnosti, poput Active Voice Amplifier (AVA) opcije, koja naglašava glasove iz scene tako da se dijalog jasno čuje, pružiće vam mogućnost da bez prekida uživate i razumete baš svaku scenu.

 

Ukoliko želite da nivo gledanja podignete na još viši nivo, da otkrijete i one najfinije detalje koje do sada niste ni znali da možete da vidite na ekranu jednog televizora, preporučujemo vam QLED 8K seriju televizora. Ovi televizori prepoznatljivi su po prelepom Infinity ekranu. Crne ivice televizora smanjene su toliko da skoro i ne postoje, a ultratanki okvir omogućava vam da bez ikakvih smetnji uživate u upečatljivom iskustvu gledanja. Uz pravu 8K rezoluciju imaćete osećaj da pravite iskorak u novu dimenziju realnosti. Osetićete snagu svakog od 33 miliona piksela po kadru, uz impresivno jasnu sliku i rezoluciju četiri puta veću od 4K.

 

A to nije sve, jer dobijate fenomenalni The Frame od 32“ na poklon*! Ono što The Frame čini tako posebnim jeste njegov umetnički režim rada koji vam nudi mogućnost da svoj dom pretvorite u prostor koji odiše atmosferom umetničke galerije. Iskusite moderan način prikazivanja vaše umetničke kolekcije, birajte da li su to dela svetske umetnosti ili vaše lične fotografije. Imate i dodatnu mogućnost da ga prilagodite vašem sopstvenom stilu, jer nudi veliki izbor prilagodljivih okvira u puno boja. 

 

I naravno, kvalitet slike je vrhunski – najbolje od onoga što QLED tehnologija može da donese. Uživaćete u neverovatno realističnim bojama koje čak i pod širokim uglom gledanja zadržavaju bogatstvo detalja i teksture.

 

Bez obzira na to za koji model se odlučite, uz 2 godine fabričke garancije, Samsung vas nagrađuje sa 3 godine dodatne garancije, što je ukupno 5 godina uživanja u osećaju bezbrižnosti.

 

Kako biste ostvarili pravo na poklon, potrebno je da registrujete vašu kupovinu na ce.promotion@samsung.com. Više o uslovima i popis modela uključenih u promociju pronađite ovde.

 

Promocija 5 godina garancije važi od 1.10. do 31.12.2020. za sve QLED i Lifestyle** televizore iz 2020. Kako biste ostvarili pravo na 5 godina garancije, uređaj mora da bude registrovan na internet stranici samsung5godinagarancija.rs najkasnije 15 dana od datuma kupovine. Kompletan spisak proizvoda na promociji potražite na stranici samsung5godinagarancija.rs.

 
*Boja okvira zavisi od dostupnosti.

**Lifestyle televizori uključuju modele The Frame, The Serif i The Sero. 

75" 8K QLED Q800T

Moćan doživljaj sjajne rezolucije

Gledajte sliku, a ne TV. Bez ivica, tanak i elegantan dizajn koji vas prosto vuče da uživate u njemu. Postavite televizor na zid i uživajte u njegovoj lepoti, bogatim - realnim bojama i dubokom kontrastu koji posebno ističe svaku nijansu i detalj. TV u kome ćete uživati svim svojim čulima!

75" 8K QLED Q800T

32" The Frame 4K Smart TV

Upoznaj „uramljeni” TV

TV kada je uključen. Umetničko delo kada je isključen. Dizajniran je da izgleda kao okvir slike. Uz to, uživaćete u kvalitetnoj slici. Zahvaljujući Samsung Quantum Dot tehnologiji boje imaju 100% trodimenzionalni opseg, dok Dual LED tehnologija radnom temperaturom pozadinskog osvjetljenja povećava kontrast i postiže savršen ton.

32" The Frame 4K Smart TV