TV promocija: Kupovinom QLED modela dobijate vrijedne poklone!

Uz QLED modele uživaćete u izvanrednom kvalitetu slike i vrhunskom doživljaju sa 33 miliona piksela i milijardu boja za nevjerovatno vizuelno iskustvo. Uz kupljeni QLED 8K očekuje vas supermoćni Galaxy Note9, a uz QLED 4K Galaxy Tab A 10.1.
Važi od 01/06/2019 do 31/07/2019 Isteklo
QLED 8K

QLED modeli sa 5 inovacija donose moćnu i pametnu tehnologiju, izvanredan kvalitet slike i nevjerovatnu funkcionalnost. Zahvaljujući tim inovacijama QLED 8K i 4K modeli se razlikuju od svih drugih i ruše sve granice.
Veličanstvena 8K rezolucija sa 33 miliona piksela QLED modela pružiće vam nevjerovatno vizuelno iskustvo i uživanje. QLED ekran otkriće vam dublje svaku scenu sa detaljima za koje nijesi ni pretpostavljao da postoje. Vrhunska slika QLED modela svojim vrhunskim funkcijama nudi nevjerovatne kontraste sa najsitnijim detaljima, dok pametna tehnologija unaprjeđuje performanse, a sadržaj i uslovi gledanja se optimizuju u realnom vremenu. Uživajte u veličanstvenim bojama iz svakog ugla, čak i kada gledate sa strane zahvaljujući funkciji ultraširokog ugla gledanja koja ravnomjerno raspoređuje svjetlost.

 

Uz kupljeni QLED 8K svoj vrhunski doživljaj učinite još boljim uz supermoćni Galaxy Note9 sa do sada najvećim Infinity ekranom. Galaxy Note9 prevazilazi sva očekivanja i donosi moćnu tehnologiju u ruke onih koji žele više. On posjeduje snažnu bateriju za cjelodnevni intenzivni rad uz samo jedno punjenje, i ide u korak sa vašim životom. Spremite se za superioran doživljaj gledanja i uz QLED 4K modele, jer vas uživanje u veličanstvenim bojama  očekuje iz svakog ugla, čak i kada gledate sa strane.

 

Zahvaljujući Quantum procesoru, QLED ima unaprijeđene performanse i optimizuje sliku u svim uslovima gledanja i sadržaja u realnom vremenu. Svaki pojedinačni detalj je jasno vidljiv jer funkcija Direct Full Array precizno kontroliše pozadinsko osvjetljenje i oživljava svaki djelić slike.

 

Quantum HDR pruža širi dijapazon osvijetljenosti gdje svaku scenu vidite kao u stvarnosti: kontrasti su veći, a boje prirodne i živopisne, a zahvaljujući jedinstvenoj Quantum Dot tehnologiji, QLED televizori pružaju stopostotnu vidljivost boja i u tamnim i u svijetlim kadrovima. Kupovinom QLED 4K modela za 2019. godinu dobijate i Galaxy Tab A 10.1. koji vam omogućava da uživate u zadivljujuće realističnoj rezoluciji. Ekran od 10,1 inča nudi izvanredan kvalitet slike i pruža potpuno uživanje u gledanju filmova i igranju igara. Putem funkcije Wi-Fi Direct možete ga lako povezati sa svojim QLED modelom.


Promocija traje od 01.06. do 31.07.2019., a ostvaruje se slanjem sljedećih podataka na e-mail adresu ce.promotion@samsung.com i to u roku od 30 dana od datuma izdavanja računa: ime, prezime, e-mail adresa, poštanska adresa (zbog dostave garancije), prikaz (sken) fiskalnog računa s prodajnog mesta, model i serijski broj uređaja.

 

Spisak uređaja i više informacija možete pronaći na linku: uslovi promotivne akcije