TV promocija: Kupovinom QLED modela dobijaš vredne poklone!

Uz QLED modele uživaćeš u izvanrednom kvalitetu slike i vrhunskom doživljaju sa 33 miliona piksela i milijardu boja za neverovatno vizuelno iskustvo. Uz kupljeni QLED 8K te očekuje supermoćni Galaxy Note9, a uz QLED 4K Galaxy Tab A 10.1.
Važi od 15/05/2019 do 15/09/2019 Isteklo
Samsung promocija: Kupovinom QLED modela dobijaš vredne poklone!

QLED modeli sa 5 inovacija donose moćnu i pametnu tehnologiju, izvanredan kvalitet slike i neverovatnu funkcionalnost. Zahvaljujući tim inovacijama QLED 8K i 4K modeli se razlikuju od svih drugih i ruše sve granice.

 


Veličanstvena 8K rezolucija sa 33 miliona piksela pružiće ti neverovatno vizuelno iskustvo i uživanje. QLED ekran otkriće ti dublje svaku scenu sa detaljima za koje nisi ni pretpostavljao da postoje. Vrhunska slika QLED modela svojim vrhunskim funkcijama nudi neverovatne kontraste sa najsitnijim detaljima, dok pametna tehnologija unapređuje performanse, a sadržaj i uslovi gledanja se optimizuju u realnom vremenu. Uživaj u veličanstvenim bojama iz svakog ugla, čak i kada gledaš sa strane zahvaljujući funkciji ultraširokog ugla gledanja koja ravnomerno raspoređuje svetlost. Uz kupljeni QLED 8K svoj vrhunski doživljaj učini još boljim uz supermoćni Galaxy Note9 koji ima najveći Infinity ekran dosada! Galaxy Note9 prevazilazi sva očekivanja i donosi moćnu tehnologiju u ruke onih koji žele više. On poseduje snažnu bateriju za celodnevni intenzivni rad uz samo jedno punjenje i ide u korak sa tvojim životom. 

 


Spremi se za superioran doživljaj gledanja i uz QLED 4K modele, jer uživanje u veličanstvenim bojama te očekuje iz svakog ugla, čak i kada gledaš sa strane. Zahvaljujući Quantum procesoru 4K, QLED ima unapređene performanse i optimizuje sliku u svim uslovima gledanja i sadržaja u realnom vremenu. Svaki pojedinačni detalj je jasno vidljiv jer funkcija Direct Full Array precizno kontroliše pozadinsko osvetljenje i oživljava svaki delić slike. Quantum HDR ti pruža širi dijapazon osvetljenosti gde svaku scenu vidiš kao u stvarnosti – kontrasti su veći, a boje prirodne i živopisne, a zahvaljujući jedinstvenoj Samsung Quantum Dot tehnologiji, QLED televizori pružaju stopostotnu vidljivost boja i u tamnim i u svetlim kadrovima. Kupovinom QLED 4K modela za 2019. godinu dobijaš i Galaxy Tab A 10.1. koji ti omogućava da uživaš u zadivljujuće realističnoj rezoluciji. Ekran od 10,1 inča nudi izvanredan kvalitet slike i pruža potpuno uživanje u gledanju filmova i igranju igara. Putem funkcije Wi-Fi Direct možeš ga lako povezati sa svojim QLED modelom.

 

Promocija traje od 15.5. do 15.9.2019., a ostvaruje se slanjem sledećih podataka na e-mail adresu ce.promotion@samsung.com i to u roku od 30 dana od datuma izdavanja računa: ime, prezime, e-mail adresa, poštanska adresa (zbog dostave garancije), prikaz (sken) fiskalnog računa s prodajnog mesta, model i serijski broj uređaja.

 


Spisak uređaja i više informacija možeš pronaći na linku: uslovi promotivne akcije

Pokloni