Promocija televizora: Sinergija zvuka televizora i Soundbar-a uz Q-Symphony

Obnovite svoj doživljaj gledanja televizije ovog ljeta i Samsung će vas obradovati sjajnim poklonom. Ukoliko se opredijelite za Samsung QLED 8K TV na poklon dobijate Soundbar Q800T, dok ukoliko odaberete modele QLED Q80 ili više, sljeduje vam Samsung Soundbar Q60T kao iznenađenje. 

 

Samsung QLED 8K modeli svakako su jedan od nepogrešivih izbora koje možete napraviti. Gledanje od ivice do ivice na njegovom Infinity ekranu, proširiće vaše iskustvo gledanja. Crne ivice televizora smanjene su toliko da skoro i ne postoje, a ultratanki okvir omogućava vam da bez smetnji uživate u upečatljivom iskustvu gledanja. Uz pravu 8K rezoluciju zakoračićete u svijet nove rezolucije koja u vaš prostor unosi novu dimenziju realnosti. Osjetite snagu svakog od 33 miliona piksela po kadru, uz gotovo savršeno jasnu sliku i rezoluciju četiri puta veću od 4K. Inteligentni Samsung procesor svojim briljantnim 8K AI skaliranjem i prilagodljivom slikom odgovoran je za sjajan doživljaj gledanja. Njegova je zasluga što ćete punu snagu 8K osjetiti u svakom trenutku i u svakom tipu sadržaja u kom uživate.

 

Ako se pak opredelite za QLED Q80 ili više modele, uživaćete takođe u jednoj od najmoćnijih slika koju Samsung QLED može da ponudi. Quantum Procesor 4K će optimizovati kvalitet slike sve do odličnih uslova za gledanje, poboljšavajući svaki vaš sadržaj. Ovi televizori aktivno se prilagođavaju okruženju u kom se nalazite i automatski podešavaju nivo osvijetljenosti. Doživite sjajnu sliku, bez obzira na doba dana ili tip sadržaja koji gledate. Sa Quantum Dot tehnologijom svjetlost se pretvara u zadivljujuće boje koje ostaju iste bez obzira na nivo osvijetljenosti.

 

Izaberite svoj idealni Samsung QLED TV i uživajte u dodatnim pogodnostima promotivnog perioda koji traje od 17.8. do 30.9.2020. ili do isteka zaliha i odnosi se na kupovinu QLED modela iz 2020. godine (od serije 8 pa naviše). Kako biste ostvarili pravo na poklon potrebno je da registrujete svoju kupovinu na ce.promotion@samsung.com najkasnije 15 dana od dana kupovine, a detaljan spisak uređaja i više informacija možete pronaći ovdje.

QLED 8K TV

Već danas spremni za budućnost

Pretvorite sve što volite u 8K uz 8K AI skaliranje. Moćna inteligencija Quantum 8K procesora kroz mašinsko učenje vrši skaliranje naviše različitih izvora i rezolucija do 8K. AI skaliranje omogućava prikaz besprijekorne teksture i realističnih ivica, a nepravilnosti na slici nestaju piksel po piksel. Pred vama je samo besprijekorna realnost.

QLED 8K TV

TV QLED 80

Osjetite detalj u svakoj sceni

Precizno kontrolisano pozadinsko osvjetljenje pametno se prilagođava kako bi crna boja bila još bogatija. Spremite se na izoštrene detalje sa neuporedivim kontrastom.
Moćan Samsung procesor optimizuje kvalitet slike sve do odličnih uslova za gledanje, poboljšavajući svaki vaš sadržaj.

Q80T

HW-Q800T 3.1.2ch Soundbar

Savršen spoj sa QLED televizorom

Napredan zvuk u svim pravcima. Istražite dubine zvuka sa Dolby Atmos i DTS:X formatima. Dok se zvuk širi svuda oko i iznad vas, ova dva formata omogućavaju da čujete i najmanju finesu zvuka, baš kako bi zvučao i u stvarnosti. Soundbar Q800T u sinhronizaciji sa vašim Samsung televizorom stvoriće zvuk koji vas potpuno zaokuplja.

HW-Q800T 3.1.2ch Soundbar

HW-Q60T 5.1ch Soundbar

Zvuk koji se obavija oko vas

Ne dozvolite da zvuk ostane nepomičan. Samsung Acoustic Beam tehnologija raspoređuje zvučne talase tako da je njihov efekat u odnosu na radnju koja se odvija na ekranu potpuno realističan. Savršen za gledanje filmova i gejming. Ovo je pravi 5.1 sistem koji vas obuzima.

HW-Q60T 5.1ch Soundbar