Promocija frižidera: Uz vrhunski frižider dolazi i sjajni pomoćnik u kuhinji!

Kupovinom Samsung RS8000 frižidera dobijaš na poklon Tefal Wizzo saveznika za pripremu hrane u kuhinji. Kombinacija ovih uređaja će pojednostaviti i olakšati tvoj život u kuhinji. 


Samsung RS8000 izdvaja se svojim inovativnim karakteristikama. Uz pomoć SpaceMax™ tehnologije nudi više prostora za unutrašnje skladištenje hrane bez povećanja spoljašnjih dimenzija, odnosno 100 litara više od konvencionalnih modela. Elegantan i moderan dizajn vrlo lako se uklapa u svaki kuhinjski enterijer. Ravna vrata frižidera i ugradne ručke, koji nisu istureni i ne izgledaju kao višak, pružaju uglađen i besprekoran izgled koji odražava trenutni trend za jednostavnim stilom. Mali dozator i skriveni displej upotpunjuju minimalistički dizajn prednjeg dela frižidera. Dozator ti omogućuje da brzo i lako pristupiš rashlađenoj vodi ili ledu. 


Najvažnije je da hrana u frižideru ostane sveža. Twin Cooling Plus™ tehnologija upravo ovo omogućava i čuva sve tvoje namirnice dvostruko efikasnije od konvencionalnih frižidera. Optimizacija temperature i vlažnosti u frižideru i zamrzivaču postiže se uz pomoć nezavisnog hlađenja.  Više svežine i precizno hlađenje čuva ukus i teksturu hrane, uz sprečeno mešanje mirisa namirnica. 


Kada na red dođe priprema hrane Wizzo kuhinjski robot će ti biti prvi asistent i pravi saveznik u pripremi savršenih obroka. Recepti koji su ti uvek bili misterija sada će postati realnost. Uz pomoć svih dodataka koje koristi ovaj robot za pripremu hrane, svaki specijalitet će ti biti jednostavan za pravljenje, a uspeh je zagarantovan. Wizzo se lako uklapa u svaku kuhinju. Sa zadnjim delom aparata bez problema se prilagođava svim mestima u kuhinji bez obzira na ograničenost prostora.


Promocija traje od 1.7. do 31.7.2020. ili do isteka zaliha. Kako bi ostvario pravo na poklon potrebno je da se registruješ najkasnije 30 dana od datuma izdavanja računa slanjem sledećih podataka na e-adresu ce.promo@samsung.com: ime, prezime, e-adresa, kućna adresa (zbog dostave poklona), prikaz (sken) fiskalnog računa sa prodajnog mesta, model i serijski broj uređaja.


 Detalje i uslove promocije možeš pronaći ovde i ovde.

Elegantan frižider

RS8000 - čuva svežinu hrane

Samsung RS8000 unosi svežinu u tvoju kuhinju. Čuvanje hrane na jednom mestu nikad nije bilo lakše. Elegantan i moderan dizajn frižidera uklapa se u svaki kuhinjski enterijer. Savremeni način života zahteva najkvalitetniju tehnologiju. Uz SpaceMax i Twin Cooling Plus tehnologije dobijaš frižider najnovije generacije koji štedi tvoj životni prostor i najbolje čuva tvoje namirnice.

Elegantan frižider