Promocija frižidera: Opusti se. Kupovinom RS8000 frižidera, Samsung servisni tim ti pruža BESPLATNU proveru i zamenu vodenog filtera.

Frižider RS8000 nudi više prostora za skladištenje, a zahvaljujući Twin Cooling Plus™ tehnologiji hrana ostaje sočnija i svežija dvostruko duže vremena. Kupovinom RS8000 dobijaš i BESPLATNU prvu proveru i zamenu vodenog filtera od strane Samsung servisnog tima!
Važi od 01/06/2019 do 31/12/2020 Isteklo
Kupovinom RS8000 frižidera, Samsung servisni tim ti pruža BESPLATNU proveru i zamenu vodenog filtera.

Samsung frižideri izdvajaju se svojim stalnim inovacijama, a model RS8000 svojim velikim kapacitetom i sočnom svežinom uskladištene hrane! I to nije sve, jer uz RS8000 očekuje te i besplatna prva zamena vodenog filtera od strane Samsung servisnog tima!

 

 

Zahvaljujući SpaceMax™ tehnologiji Samsung frižider RS8000 nudi više prostora za skladištenje hrane u dodatnom unutrašnjem prostoru bez povećanja spoljašnjih dimenzija, odnosno 100 litara više od konvencionalnih modela.

 

Twin Cooling Plus™ tehnologija osigurava da hrana ostane sočnija i svežija dvostruko duže*. Twin Cooling Plus™ optimizuje temperaturu i vlažnost u frižideru i zamrzivaču uz pomoć nezavisnog hlađenja. Bolje čuva hranu i štiti njen ukus sprečavajući mešanje mirisa.

 

Uz više svežine dobijaš i precizno hlađenje koje čuva ukus i teksturu hrane. Nezavisni hladnjaci u svakom odeljku ravnomerno hlade svaki ugao. Napredna izolacija smanjuje promene temperature bez obzira koliko je spoljašnost vruća ili hladna. Na kraju ili na početku uživaj svaki dan i uz elegantan i besprekoran dizajn modela RS8000. Ravna vrata frižidera daju tvom domu uglađen i besprekoran izgled koji odražava trenutni trend za jednostavnim stilom. Izrazito lepa ravna vrata i ugradne ručke nisu istureni i ne izgledaju kao višak. Takođe, tu je i minimalni dozator i skriveni displej za jednostavnu upotrebu i trendi izgled. Minimalni dozator i skriveni displej dopunjuju minimalistički dizajn prednjeg dela. Dozator je besprekorno uklopljen u vrata, pa sa lakoćom imaš na raspolaganju rashlađenu vodu ili led. I sve ostale kontrole su diskretno skrivene unutra, a lako dostupne.

 

Opusti se, jer kupovinom RS8000 frižidera, Samsung servisni tim ti pruža i BESPLATNU proveru i zamenu vodenog filtera. Dostava, zamena i provera zamenjenog filtera za vodu odnosi se na prvu zamenu istog. Zamena filtera se preporučuje 6 meseci nakon kupovine frižidera. Dogovori dostavu i dolazak servisne podrške putem broja telefona 011 321 6899. Promocija važi na području Srbije od 1.6. do 31.12.2020.

Frižider RS8000

Twin Cooling Plus™

Osigurava da hrana ostane sočnija i svežija dvostruko duže**. Twin Cooling Plus™ optimizuje temperaturu i vlažnost u frižideru i zamrzivaču uz pomoć nezavisnog hlađenja. Bolje čuva hranu i štiti njen ukus sprečavajući mešanje mirisa.

Kupovinom RS8000 frižidera, Samsung servisni tim ti pruža BESPLATNU proveru i zamenu vodenog filtera.

* Nivo svežine zasnovan na rezultatima testa SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH*

** Testirano na modelima RS6*N8* u poređenju sa konvencionalnim modelima RSA1U*