TV promocija: Samsung garantuje 10 godina bez „Burn-in” efekta

Važi od 01/01/2019 do 31/03/2019 Isteklo
samsung 10 godina garancije

Šta je „Burn-in” efekat? To je trajni defekt koji dovodi do toga da se na ekranu vidi obris slike koja je bila aktivna duži vremenski period.

Pikseli postaju trajno oštećeni i zadržavaju boju sadržaja koji je prethodno bio prikazan u određenom trajanju. To znači da taj logotip ili slika ostaju trajno vidljivi na ekranu, bez obzira na sadržaj koji korisnik trenutno gleda. 

„Burn-in” efekat uzrokuje gledanje filmova, vesti, sportskih kanala ili igranje video igara, zbog većeg broja statičkog sadržaja na ekranu.

Svi Samsung modeli ostvarili su savršen rezultat na testu „Bez burn-in efekta” pa korisnici mogu da uživaju u najboljem kvalitetu slike bez straha od „duhova na ekranu”.

Promena koju donosi Samsung Quantum dot tehnologija sastoji se u tome, da uprkos prikazivanja istog, nepromenjenog sadržaja tokom dužeg vremena na ekranu, kod QLED televizora nema „Burn-in” efekta, tj. „duhova na ekranu”. Nasuprot Quantum dot tehnologije, tehnologije koje se koriste u drugim televizorima imaju organske komponente, koje vremenom gube svojstva i dovode do pojave „duhova na ekranu”. Samsung QLED televizori postavljaju i vrhunske HDR standarde i pružaju izvanredno iskustvo gledanja televizije, između ostalog i zahvaljujući ovoj zaštiti za koju garancija traje čak 10 godina. Ova garancija je posebno impresivna s obzirom da QLED TV-i imaju 64 puta više boja od standardnih UHD TV-a.

10 godina garancije bez „Burn-in“ efekta važi za sve QLED TV modele iz 2018. godine kupljene u periodu od 01.01.2019. do 31.03.2019. 

10-godišnja garancija se ostvaruje slanjem sledećih podataka na e-mail adresu ce.promo@samsung.com i to u roku od 60 dana od dana izdavanja računa: Ime, prezime, e-mail adresa, kućna adresa (zbog dostave garancije), skenirani fiskalni račun iz prodajnog mesta, model i serijski broj uređaja. 

Za više informacija klikni na link: Uslovi promotivne akcije