Promocija Galaxy J serije: GALAXY J Metalni dizajn. Besprekoran spoj.

SAMSUNG GALAXY J Unapređena kamera. Uslikajte savršeni selfi, gde god da se nalazite.

Samsung Galaxy J3 25.999 RSD
Samsung Galaxy J5 34.999 RSD
Samsung Galaxy J7 39.999 RSD
Važi od 25/10/2017 do 15/11/2017 Isteklo
Samsung galaxy j promocija

Savršen spoj metalnog dizajna i vrhunskih performansi.
Iskoristi priliku da nabaviš svoj telefon iz J serije po izvanrednoj ceni.

Otkrij SAMSUNG Galaxy J3 svet unapređenih performansi, metalnog dizajna i opusti se uz RAM memoriju od 2 GB, internu memoriju od 16 GB, kao i mogućnost proširive memorije od 256 GB uz pomoć mikro SD kartice.

Moderan telefon koji nudi niz unapređenih funkcija a istovremeno ostaje izuzetno pristupačan. Atraktivan dizajn počinje saa metalnim poklopcem. Kamera dolazi sa mnogobrojnim funkcijama za selfi fotografije i daje fotografije izvanrednog kvaliteta. 

Uživajte u praktičnim funkcijama Galaxy J3 uređaja koje će unaprediti vaš stil života. Čuvajte privatnost korišćenjem dva naloga na istom servisu za razmenu poruka pomoću Dual Messenger funkcije. Da biste zaštitili svoje privatne sadržaje, Bezbedan folder predstavlja savršenu zasebnu lokaciju. Tu su još i uvećana i proširiva memorija / Dual SIM, bolja baterija, adaptivni Wi-Fi – funkcija koja predstavlja dobar način da ograničite korišćenje mobilnih podataka i produžite trajanje baterije. Telefoni iz Galaxy J serije pamte lokacije na kojima ste se ranije povezivali na Wi-Fi mreže, kao što su vaš dom ili kancelarija i aktivira Wi-Fi kada uđete u njih.

Ceo tvoj svet po promotivnoj ceni od 25.999 RSD

Gaalxy J

Ukoliko si ljubitelj savršene fotografije, izaberi SAMSUNG Galaxy J5

Iskusi savršenstvo i jasnoću fotografije i podeli život sa drugima onako kako ga vidiš uz unapređenu kameru. Uslikaj savršeni selfi, gde god da se nalaziš. Uz kristalnu sliku, uz Galaxy J5 te očekuje opcija Smart Manager koja ti olakšava organizaciju, kao i unapređena dužina trajanja baterije.

Galaxy J5 dolazi u tri elegantne, tople boje koje upotpunjuju metalnu teksturu i sjajnu završnicu kućišta telefona.

Izaberite jednu pod tri moderne boje koja najbolje odražava vaš stil i uživajte u savršeno ravnom dizajnu za fluidne linije, bez ispupčenja kamere.

Galaxy J5 predstavlja oličenje prefinjenosti i elegancije. Kamera bez ispupčenja i minimalistički izgled upotpunjuju uglađeni dizajn uređaja. Ova mala a značajna promena dizajna čini Galaxy J7/J5 još privlačnijim.

Sve na jednom mestu za samo 34.999 RSD

 

Za uživanje u prefinjenosti detalja, izdvajamo SAMSUNG Galaxy J7 iz ponude.

Snažno elegantan po prirodi i naprednih funkcija, Galaxy J7 ti nudi Personalizovanog Čuvara svih informacija na tvom pametnom telefonu, kao i opciju Always on Display koja ti omogućava da ti važne informacije uvek budu na ekranu.

Galaxy J7 karakteriše i unapređena zaštita podataka, kao i Dual Messenger opcija.

J5 i J7 modeli Samsung telefona poseduju i Skener otiska prsta uz koji ćete osetiti bezbednost na višem nivou.

Ovo je snažan metod biometrijske autentifikacije pošto je otisak prsta gotovo nemoguće duplirati. Takođe je jednostavniji i brži za korišćenje: samo stavite prst na taster za početni ekran (Home taster) kako biste otključali svoj telefon i prijavili se na svoje naloge na veb stranicama.

Takođe postoji i niz funkcija koje mogu da vam obezbede određene sigurnosti i dodaju komfor vašem životu. Zaštitite bezbednost svojih privatnih podataka i držite ih daleko od znatiželjnih očiju. Zaboravite na dosadne zadatke kao što su povezivanje na Wi-Fi mrežu, pravljenje rezervnih kopija i vraćanje izgubljenih podataka. Jednim pogledom proverite informacije, čak i bez dodira tastera.

Galaxy J7/J5 dolazi sa memorijom od 16 GB* tako da možete da izaberete opciju koja najbolje odgovara vašim potrebama. Uređaj takođe podržava microSD kartice pomoću kojih je moguće proširiti memoriju i do 256 GB. Kod dual SIM modela, možete da koristite microSD karticu umesto druge SIM kartice i uživati u LTE i 3G konekciji.

Samsung Smart Switch je besplatna aplikacija koja omogućava da se na najjednostavniji i najbrži način prebace korisnički podaci sa vašeg starog na vaš novi Galaxy uređaj. Smart Switch vam daje slobodu da sigurno prebacite muziku, fotografije, SMS poruke, kontakte, kalendar, pozadinu i podešavanja telefona na vaš novi uređaj.

Kreći se punom brzinom napred zahvaljujući velikoj RAM memoriji od 3 GB, internoj memoriji od 16/32 GB i proširivoj memoriji do 256 GB dostupnoj kao opcija pomoću mikroSD kartice.

Potraži svoj SAMSUNG Galaxy J7 po neverovatnoj promotivnoj ceni od 39.999 RSD

Proizvodi uključeni u promociju