Зголемете го своето Galaxy искуство, купете S10e, S10 или S10+ и добивате подароци!

Новата десетта генерација Galaxy телефони се истакнува со врвни перформанси, а искуството сега е уште поголемо со одличните подароци: слушалки Y500 AKG од HARMAN и 1 година осигурување во случај на оштетување на екранот.

Промоцијата трае од 10.05.2019 до 30.06.2019

Зголемете го своето Galaxy искуство, купете S10e, S10 или S10+ и добивате подароци!

Зголемете го своето Galaxy искуство

 

Купете го новиот S10e, S10 или S10+ и на подарок добивате слушалки Y500 AKG од HARMAN и 1 година осигурување во случај на оштетување на екранот. Вредност на подарокот 14.500 ден Новата десетта генерација Galaxy телефони S10e, S10 и S10+ не само што се истакнува со врвните перформанси туку и со своите иновации и технологии се издвојува од другите!

 

Целосно редизајнирани со Infinity екран, за да се отстрани прекинот на Вашиот приказ, Ви овозможуваат искуство без застој и пречки. Прецизниот ласерски рез, безбедноста на екранот и Dynamic AMOLED пријатен за очи, го прават Infinity-O екранот најиновативен Galaxy екран до сега. 

 

За камерата од следната генерација не морате да бидете професионален фотограф, а Вашите фотографии ќе бидат совршени. Сега, во џебот имате професионални камери, па така, Вашите фотографии, селфи и видео снимки навистина ќе бидат епски и ќе можете веднаш да ги споделите. Со Galaxy сега можете и да го проширите својот свет, затоа што има ултра широка камера за прекрасни фотографии со видно поле дури од 123 степени. Интелигентната камера Ви помага да снимите прекрасни фотографии така што ќе Ви предложи композиции на слики и автоматски ќе ги оптимизира поставките на камерата.

 

Tука се и перформансите од повисоко ниво за генерацијата што не може да чека, затоа што со Galaxy S10e, S10 и S10+ Вие имате моќ. Wireless PowerShare функцијата Ви овозможува да го споделувате своето напојување со останатите уреди. А брзото безжично полнење 2.0 многу побрзо го враќа Вашиот телефон на 100%. Пренесувајте во живо и споделувајте со другите, каде и да Ве одведе животот. Интелигентниот Wi-Fi постигнува поголеми брзини со Wi-Fi 6, поврзувајќи се сигурно и безбедно дури и на јавните мрежи. И тоа не е сè, дизајниравме хардвер и софтвер за да се постигнат перформансите на Вашите игри и забава без застој. 

 

Со Galaxy S10e, S10 и S10+ телефоните Ве чекаат многу нови искуства, а за да бидат искуствата појаки со секој купен модел Ви подаруваме врвни слушалки Y500 AKG од HARMAN и 1 година осигурување во случај на оштетување на екранот. Вредност на подарокот 14.500 ден Со Galaxy телефоните од десеттата генерација постојано сте чекор пред другите. 

 

Услови


Промоцијата трае од 10.05.2019 до 30.06.2019, со услов за регистрација на www.samsungsp.eu до 07.07.2019