Pojačaj svoj Galaxy doživljaj, kupi S10e, S10 ili S10+ i dobijaš poklone!

Nova Galaxy generacija telefona se ističe vrhunskim performansama, a doživljaj je sada još jači uz odlične poklone: slušalice Y500 AKG by HARMAN i 1 godinu osiguranja u slučaju oštećenja ekrana, a uz S10 ili S10+ sa 512 GB i 1 TB memorije dodatno dobijaš Wireless Battery Pack!

*Važi do isteka zaliha
Važi od 10/05/2019 do 14/06/2019
Pojačaj svoj Galaxy doživljaj, kupi S10e, S10 ili S10+ i dobijaš poklone!

Pojačaj svoj Galaxy doživljaj!

 

Kupi novi S10e, S10 ili S10+ i dobijaš na poklon slušalice Y500 AKG by HARMAN i 1 godinu osiguranja u slučaju oštećenja ekrana. Vrednost poklona 20.999 rsd*

 

Kupovinom Galaxy S10 ili S10+ sa 512 GB i 1 TB memorije dodatno dobijaš na poklon Wireless Battery Pack. Vrednost poklona 29.098 rsd*

 

Nova deseta Galaxy generacija telefona S10e, S10 i S10+ ne samo da se ističe vrhunskim performansama već se svojim inovacijama i tehnologijom izdvaja od svih drugih!

 

Potpuno redizajnirani sa infinity ekranom, kako bi se uklonili prekidi tvog prikaza, omogućavaju ti doživljaj bez zastoja i ometanja. Precizna laserska obrada, bezbednost na ekranu i Dynamic AMOLED ugodan za oči, čine Infinity-O displej najinovativnijim Galaxy ekranom do sada.

 

Za kameru naredne generacije ne moraš biti profesionalni fotograf, a tvoje fotografije će biti savršene. Sada, u džepu u stvari imaš profesionalne kamere pa će tvoje fotografije, selfiji i video snimci zaista biti epski i moći ćeš odmah da ih podeliš. Uz Galaxy sada možeš i da proširiš svoj svet, jer ima ultraširoku kameru za zapanjujuće fotografije sa vidnim poljem od čak 123 stepena. Inteligentna kamera ti pomaže da snimiš zadivljujuće fotografije tako što će predložiti kompozicije slika i automatski optimizovati podešavanja kamere. Tu su i performanse višeg nivoa za generaciju koja ne može da čeka, jer uz Galaxy S10e, S10 i S10 + ti imaš moć. Wireless PowerShare funkcija ti daje mogućnost da deliš svoje napajanje sa drugim uređajima. A brzo bežično punjenje 2.0 vraća tvoj telefon na 100 % mnogo brže. Prenosi uživo i deli sa drugima, gde god te život povede. Inteligentni Wi-Fi postiže veće brzine uz Wi-Fi 6, povezujući se pouzdano i bezbedno čak i na javne mreže. I to nije sve, projektovali smo hardver i softver kako bi se performanse tvoje igre i zabave postizale bez zastoja. 

 

Puno novih iskustava čeka te uz Galaxy S10e, S10 i S10 + telefone, a da bi doživljaji bili još jači uz svaki kupljeni model poklanjamo ti vrhunske slušalice Y500 AKG by HARMAN i 1 godinu osiguranja u slučaju oštećenja ekrana. Vrednost poklona 20.999 rsd*

 

I to nije sve! Jer, ako kupiš S10 ili S10+ sa 512 GB i 1 TB memorije dodatno dobijaš na poklon Wireless Battery Pack, a vrednost ovog poklona iznosi 29.098 rsd*

 

Uz Galaxy telefone desete generacije konstantno te držimo korak ispred drugih. 

 

Promocija traje od 10.5. do 14.6.2019. ili do isteka zaliha.

 

Takođe, svi krajnji korisnici koji kupe Samsung uređaj u promotivnom periodu dobijaju i mogućnost da se registruju kako bi stekli pravo na jednu godinu osiguranja u slučaju oštećenja ekrana. Ova registracija se obavlja na za to posebno pripremljenoj veb-stranici http://samsungsp.eu/rs/. Pristupom ovoj stranici, svi kupci treba da se informišu i pročitaju Pravila i uslove Osiguranja ekrana, te potvrde razumevanje istih, kako bi nastavili proces registracije.

 

Uslovi promocije

 

NAPOMENA ZA PRAVNA LICA: Pre registracije potrebno je preuzeti i popuniti Izjavu krajnjeg korisnika. Potpisan dokument priložiti prilikom registracije.


*Preporučena maloprodajna cena.

Pojačaj svoj Galaxy doživljaj!